نقض مکرر حریم هوایی لبنان توسط رژیم صهیونیستی

جمعه 19 ارديبهشت 1399
18:44
نقض مکرر حریم هوایی لبنان توسط رژیم صهیونیستی فرماندهی ارتش لبنان در بیانیه ای تاکید کرد حریم هوایی این کشور برای دومین روز متوالی توسط هواپیماهای رژیم صهیونیستی نقض شد.

العالم-لبنان

به گزارش العالم، فرماندهی ارتش لبنان در بیاینه ای تاکید کرد در تاریخ 8 می 2020-امروز جمعه راس ساعت 6:15 حریم هوایی لبنان بر فراز شهرک رمیش توسط هواپیماهای رژیم صهیونیستی نقض شد.

بر این اساس، پهپادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی همچنین بر فراز آسمان مناطق جنوب لبنان به پرواز درآمدند و سپس از آسمان شهرک ناقوره در ساعت 6:45 خارج شد.

فرماندهی ارتش لبنان همچنین تاکید کرد دو فروند جنگنده رژیم صهیونیستی در تاریخ 7/5/2020 ساعت 11.00 به حریم هوایی لبنان تجاوز کرده و بر فراز شهرک رمیش تا شکا به پرواز درآمدند. این دو جنگنده پس از گشت زنی در حریم هوایی لبنان ساعت 12.05 دقیقه آسمان لبنان را ترک کردند.

0% ...

آخرین اخبار

صدور بیش از ۱۸۰ حکم بازداشت/ پشت پرده بازداشت های گسترده سیاستمداران در عراق


نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌