آغاز چهارمین مرحله از عملیات '«ثأر الصائمین' در صلاح‌الدین عراق

دوشنبه 22 ارديبهشت 1399
15:14
آغاز چهارمین مرحله از عملیات '«ثأر الصائمین' در صلاح‌الدین عراق سازمان الحشد الشعبی عراق از آغاز مرحله چهارم عملیات 'ثأر الصائمین' علیه داعش خبر داد.

العالم - عراق

سازمان الحشد الشعبی عراق از آغاز مرحله چهارم عملیات «ثأر الصائمین» (انتقام روزه‌داران) در غرب استان صلاح‌الدین خبر داد.

به نوشته پایگاه خبری «المعلومه» در بیانیه این سازمان آمده است که تیپ‌های 6، 35، 42 و 51 الحشد الشعبی و فرماندهی عملیات صلاح‌الدین در مرحله چهارم این عملیات علیه بقایای داعش در غرب این استان شرکت دارند.

بر اساس این بیانیه، این عملیات در دو منطقه انجام می‌شود. منطقه نخست از پل «السکریات» آغاز و تا پل «البکه» ادامه می‌یابد و منطقه دوم از «جفاف الخیل» آغاز و تا پل «ام العکارب» در مجاورت وادی «الثرثار» ادامه خواهد یافت.

عراق در دسامبر ۲۰۱۷، آزادی کلیه اراضی خود از دست داعش را اعلام کرد و پس از نبردی که سه سال و نیم طول کشید، داعش را که دو سوم عراق را اشغال کرده بود، از کشور اخراج کرد اما هنوز بقایای داعش در مناطق مختلف این کشور عملیات‌های پراکنده‌ای انجام می‌دهند.

هر بار با تشدید اختلافات و ناهمگونی سیاسی در این کشور، این تروریست‌ها از مخفی‌گاه‌های خود خارج می‌شوند و با انجام حملات تروریستی پراکنده تلاش می‌کنند امنیت عراق را متزلزل کنند. اما این بار به دلیل فشار شدید مردم عراق در کنار گروه‌های سیاسی و مقاومت این کشور بر آمریکا مبنی بر خروج از عراق، بار دیگر بر شمار حملات تروریستی داعش در برخی استانهای این کشور افزوده شده است.

بامداد شنبه هفته پیش( دوم می)، شماری از عناصر داعش از چند محور به جنوب استان صلاح‌الدین، حمله کردند و با هدف قرار دادن نیروهای الحشد الشعبی العشائری و نیروهای امنیتی عراق، دست‌کم ۲۰ تن از آنها را شهید و مجروح کردند. این درگیری‌ها چندین ساعت طول کشید که با تشدید تدابیر امنیتی در مناطق استراتژیک این استان و محاصره مناطق درگیری به پایان رسید.

پس از این حمله تروریستی، سازمان الحشد الشعبی عراق از آغاز عملیات ثأر الصائمین در محورهای مختلف این استان علیه داعش خبر داد. تاکنون یه مرحله از این عملیات با موفقیت به پایان رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره