تظاهرات مجدد مردم الجزایر و اتهام دولت تبون به سرکوب تظاهرات+ویدئو

دوشنبه 22 ارديبهشت 1399
20:10
منطقه تیزی غنیف نزدیک تیزی وزو در شرق الجزائر شاهد نخستین تظاهرات پس از انتشار ویروس کرونا است. تظاهرکنندگان اقدام پلیس در فراخواندن برخی فعالان را محکوم کردند.

العالم ـ آفریقا

تحلیلگران و روزنامه نگاران الجزایری تاکید کردند که حکومت فعلی تلاش می کند تا با بهره برداری و سوء استفاده از شیوع ویروس کرونا، تظاهرات را متوقف کند؛ این تظاهرات برای بیش از یک سال ادامه داشت.

فعالان داخلی اظهار داشتند که از آغاز بحران کرونا، سرکوب مخالفان و روزنامه نگاران و رسانه های مستقل و وبلاگ نویسان جوان ادامه دارد.

تصویب قانون منع انتشار اخبار دروغین و مبارزه با نفرت پراکنی در اینترنت، ترس و نگرانی های مخالفان از تلاش دولت برای محدود کردن آزادی بیان را برانگیخت.

فعالان به بازداشت دهها نفر در شهرهای مختلف الجزائر طی بحران کرونا اشاره کردند. این بازداشت ها نشان می دهد که دستگاه قضایی به طور کامل تحت کنترل دولت است.

هواداران دولت اما می گویند که دولت سرگرم از سرگیری فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی و بازگشایی مدارس است و تبون در صدد انجام وعده های خود برای انجام اصلاحات است.

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم