وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در ۱۱ استان کشور

سه شنبه 23 ارديبهشت 1399
09:50
وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در ۱۱ استان کشور کارشناس سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در ۱۱ استان کشور خبر داد که موجب کاهش کیفیت هوا و گردو خاک می‌شود.

العالم - ایران

فریبا گودرزی درباره وضعیت جوی اکنون کشور گفت: امروز در شمال‌شرق و سواحل شمالی بارش‌ها تداوم دارد و به تدریج از اواسط وقت چهارشنبه سامانه‌ بارشی از شمال‌شرق کشور خارج خواهد شد.

  • وی ادامه داد: همچنین در این روز سامانه‌ بارشی دیگری از شمال‌غرب وارد کشور می‌شود و موجب بارش در این منطقه خواهد شد.

گودرزی خبر داد که وزش شدید باد در قزوین، البرز، تهران، سمنان، مرکزی، قم، اصفهان، یزد، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان امروز هم ادامه دارد.

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: فردا در برخی از نقاط شمال شرق، شرق، ارتفاعات کرمان و بخش‌هایی از شمال غرب شاهد بارش باران و وزش باد خواهیم بود.

امروز در تهران آسمان کمی ابری همراه با وزش باد شدید گاهی گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و از فردا دمای هوای پایتخت با افزایش تدریجی پیش بینی می‌شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است