یمن | کشته شدن فرمانده نظامی نیروهای متحد امارات در درگیری‌های أبین

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399
11:01
یمن | کشته شدن فرمانده نظامی نیروهای متحد امارات در درگیری‌های أبین برخی منابع محلی یمن از کشته شدن یک فرمانده نیروهای موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) تحت حمایت امارات در درگیری با نیروهای دولت مستعفی یمن خبر دادند.

العالم _ یمن

منابع محلی یمن گزارش دادند که «عادل السافع» فرمانده گردان اول تیپ سوم حمایت و پشتیبانی وابسته به شورای انتقالی جنوب تحت حمایت امارات در درگیری‌های استان أبین کشته شد.

شبکه الجزیره با اعلام این خبر افزود که درگیری‌ بین نیروهای دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» و شورای انتقالی جنوب در أبین همچنان ادامه دارد و نیروهای هادی آمادگی خود برای پیشروی به سمت شهر زنجبار مرکز استان أبین را اعلام کرده و از ساکنان شهر خواسته‌اند به دلیل احتمال وقوع درگیری، در خانه‌های خود بمانند.

از سوی دیگر منابع میدانی در ارتش وابسته به دولت هادی گفتند که در درگیری‌‌های روز سه‌شنبه(دیروز) دو نفر از نیروهای آن‌ها و ۱۰ نفر از نیروهای شورای انتقالی کشته شده و بیش از ۳۰ نفر از نیروهای شورای انتقالی به اسارت گرفته شدند.

برخی منابع بیمارستانی نیز گفتند که شمار زیادی از کشته‌ها و زخمی‌ها به بیمارستان‌های لودر، زنجبار و عدن منتقل شدند.

شاهدان عینی همچنین از عقب‌نشینی خودروهای نظامی شورای انتقالی جنوبی از زنجبار و انتقال به شهر عدن خبر دادند.

فرماندهی نیروهای هادی در محور أبین و عتق نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که طی ساعات آینده پیشروی به سمت زنجبار آغاز می‌شود و به نیروهای شورای انتقالی جنوب هشدار داد تا به منظور جلوگیری از وارد آمدن آسیب‌های احتمالی به غیرنظامیان، زنجبار را ترک کنند.

فرماندهی ارتش وابسته به دولت هادی همچنین از عفو عمومی کسانی که سلاح‌های خود را تحویل می‌دهند، خبر داد و افزود که نیروهای آن‌ها استحکامات نیروهای شورای انتقالی در منطقه الشیخ سالم را درهم شکسته و در حال پیشروی به سمت زنجبار است.

تقابل میان دولت مستعفی و شورای انتقالی از ۲۶ آوریل گذشته پس از آن شدت گرفت که شورای انتقالی وضعیت خودمختاری در استان‌های جنوبی اعمال کرد که با مخالفت‌های داخلی و خارجی روبه رو شد.

دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب در پنجم نوامبر گذشته توافقی را در ریاض به امضا رساندند، اما این توافق نتوانست به وضعیت جنوب یمن سر و سامان دهد به خصوص که شورای انتقالی خواستار جدا شدن جنوب یمن از شمال این کشور است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی