العالم - در گوشی
الکاظمی در این دیدار گفت که وجود حشد الشعبی خاری در چشم تروریست هاست. حشد الشعبی متعلق به همه ملت عراق است که ندای مرجعیت و ولایت را لبیک گفته است. وی خاطرنشان کرد که این دیدار را مایه افتخار خود می داند. او حشد الشعبی را نور چشم عراق توصیف و تأکید کرد که به هیچ کس اجازه فتنه انگیزی نمی دهد. دولت قدرت خود را مدیون حشد الشعبی و نیروهای امنیتی است. وی همچنین خواستار دفاع از حرمت خانواده های حشد الشعبی شده و گفت: حمایت از حشد الشعبی بخشی از مسئولیت های من است.
اما آنچه که باعث شگفتی همگان از این دیدار و اظهارات وی و نیز ابتکار عمل او در پوشیدن لباس فرم حشد الشعبی شد این بود که رسانه های مخالف حشد، از وقتی که الکاظمی کاندید شد تا وقتی که از پارلمان رأی اعتماد گرفت، این رسانه ها – که قبل از هر چیز وابسته به رسانه های آمریکایی و صهیونیستی و سعودی هستند – در بوق خود دمیده بودند که الکاظمی برای ریشه کنی حشد الشعبی می آید یا حداقل فعالیت های آن را محدود کرده و آن را خلع سلاح می کند.
از همان ابتدای تأسیس حشد الشعبی، رسانه های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی و عربستان در حمله به این نیرو، عنان گسیختند. در این بین آمریکا به حمله های رسانه ای بسنده نکرد و دشمنی را به حدی رساند که مرد شماره دو حشد الشعبی یعنی ابو مهدی المهندس را به شهادت رساند و شماری از قرارگاه و مواضع این نیرو را هدف حمله های هوایی قرار داد.
عربستان نیز در کنار آمریکا به حمله های تبلیغاتی خود علیه حشد الشعبی ادامه داد و شبکه های وابسته به آل سعود، شهید المهندس را به عملیات تروریستی متهم کرد.
واشنگتن و ریاض امیدوار بودند با هیاهوی تبلیغاتی علیه این نیرو، زمینه را برای به قدرت رسیدن الکاظمی فراهم کنند تا او ضربه نهایی را به این نیرو وارد کند. حتی برخی صداهای ناهنجار در داخل عراق، خواستار پایان کار حشد الشعبی به بهانه انحصار سلاح در دست دولت شدند.
اما با بازدید الکاظمی از مقر حشد الشعبی و اظهارات وی، امید واشنگتن و ریاض و عوامل و مزدوران آنها در عراق به یأس مبدل شد و بدیهی است که با گام های بعدی الکاظمی در تقویت حشد الشعبی و توجه به این نیرو و تأمین خدمات لازم برای آنها، ناامیدتر هم خواهند شد.
ظاهرا آنها فراموش کرده اند که الکاظمی، کاندید انتخاب شده بزرگترین فراکسیون پارلمان عراق است و اغلب اعضای این فراکسیون از اعضای حشد الشعبی هستند. حال آیا الکاظمی خطوط قرمز احزاب بزرگترین فراکسیون پارلمان را زیر پا می گذارد و حشد الشعبی را تضعیف یا نابود می کند؟ الکاظمی به خوبی می داند که این کار به معنی شمشیر کشیدن به روی احزاب و فراکسیونی است که وی را به قدرت رسانده اند.
علاوه بر همه اینها حشد الشعبی از حیثیت و حاکمیت عراق دفاع کرده است پس دلیلی ندارد که با انحلال آن، زمینه برای بازگشت گروه های تروریستی دوباره فراهم شود.
تحرکات اخیر گروه های تروریستی ثابت می کند که حشد الشعبی باید باقی بماند و تقویت شود. اظهارات الکاظمی تأیید کننده همین حقیقت است. بدون تردید دیدار الکاظمی با حشد الشعبی و اظهارات او، کسانی را که امیدوار بودند الکاظمی، حشد الشعبی را منحل کند، به یأس مبدل شد و یأس آنها زمانی کامل خواهد شد که الکاظمی با قدرت در کنار حشد الشعبی بماند و آن را تقویت کند.