افسر سعودی که در پایگاه آمریکایی تیراندازی کرد به القاعده مرتبط است

دوشنبه 29 ارديبهشت 1399
21:16
افسر سعودی که در پایگاه آمریکایی تیراندازی کرد به القاعده مرتبط است
نتایج تحقیقات پلیس اف‌بی‌آی نشان می‌دهد افسر سعودی که چند ماه پیش اقدام به تیراندازی در یک مرکز نظامی آمریکایی کرد ارتباطاتی با عوامل القاعده داشته است.

العالم - آمریکا

یک مقام آمریکایی امروز دوشنبه اعلام کرد «اف‌بی‌آی» به این نتیجه رسیده که افسر سعودی که دسامبر سال گذشته میلادی اقدام به تیراندازی در یک پایگاه آمریکایی کرد با یکی از عوامل القاعده ارتباط‌هایی داشته است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت «ویلیام بار» وزیر دادگستری آمریکا و «کریس ری»، رئیس اف‌بی‌ای قرار است در یک کنفرانس خبری نتایج تحقیقات انجام‌شده در خصوص تیراندازی‌ای که دسامبر گذشته در «پایگاه هوایی پنساکولا» به وقوع پیوست را اعلام کنند.

در آن تیراندازی یک افسر نیروی هوایی عربستان سعودی سه ملوان آمریکایی را به ضرب گلوله کشت و هشت نفر دیگر را زخمی کرد.

عامل این تیراندازی، «محمد سعید الشمرانی»، دانشجوی نیروی هوای سعودی بود که با سلاح گرم سه تن از هم دوره‌های آمریکایی خود را به قتل رساند و خودش نیز بعد از این تیراندازی هدف قرار گرفت و کشته شد.

پایگاه هوایی پنساکولا ایالت فلوریدا میزبان بیش از ۱۶ هزار نظامی و ۷۴۰۰ غیر نظامی است. از این بین ۵۱۸۱ نفر دانشجوی خارجی از ۱۵۳ کشور هستند که ۸۵۲ نفر از آن‌ها سعودی هستند تا در زمینه همکاری امنیتی آموزش ببینند.

پلیس فدرال آمریکا چند روز بعد اعلام کرد حادثه تیراندازی در پایگاه نظامی فلوریدا یک اقدام تروریستی بوده است.

وزارت دفاع آمریکا پس از این تیراندازی آموزش دانشجویان خلبانی اتباع عربستان سعودی را برای مدتی متوقف کرد، اما چند ماه بعد اعلام کرد آموزش این نیروها از سر گرفته شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


سرپرست وزارت دفاع: توان دفاعی کشور پس از جنگ ارتقا یافته است


نبض تجارت ایران با عراق در دست پرویزخان!


شهادت ۷ نفر دیگر در غزه/ شمار کلی شهدا به ۷۳ هزار و ۲۲۱ نفر رسید


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود