روش جدید آمریکا برای سرقت پول چین / محرومیت شرکت های چینی از فرصت کسب منافع در بورس

سه شنبه 30 ارديبهشت 1399
19:18
روش جدید آمریکا برای سرقت پول چین / محرومیت شرکت های چینی از فرصت کسب منافع در بورس آمریکا راهی را برای محرومیت شرکت های چینی از فرصت کسب پول در بورس اوراق بهادار واشنگتن یافته است.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش رویترز، رابطینی که با وضعیت بورس آشنا هستند، اعلام کرده اند: بورس آمریکایی "نزدک" قصد دارد قوانین خود را در آینده نزدیک سخت تر کند، به گونه ای که احتمال عرضه عمومی اولیه آن را به یک سوم از شرکت های چینی که مایل به ورود به آن هستند، کاهش دهد.

به گفته آنها، اسناد به طور مستقیم در مورد الزامات جدید علیه پکن صحبت نمی کنند، اما به نظر می رسد که ایالات متحده راهی برای محرومیت شرکت های چینی از فرصت کسب پول در بورس اوراق بهادار آمریکا یافته است.

این تغییرات بر شفافیت شرکت ها و عدم روابط با خودی ها تأثیر می گذارد و شرکت های آسیایی و به ویژه شرکت های چینی را با مشکلاتی روبرو می کند. پس از شروع به کار آنها، نزدک برای تازه کارها سخت تر می شود و می بایستی پس از لیستینگ، حداقل 25 میلیون دلار یا یک چهارم سرمایه بازار را جمع آوری کنند.

این اولین بار است که بورس مبادله حداقل میزان IPO را تعیین می کند؛ اگر قبلاً عمل می کرد، 40 شرکت از 155 شرکت چینی که از سال 2000 در بورس اوراق بهادار ذکر شده بودند، امروز این فرصت را به دست نمی آوردند.

دلیل این سیاست شرکت های کوچک چینی است، که تحت پوشش IPO، وجوهی را برای بنیانگذاران و حامیان مالی واریز می کنند تا مبالغ را به دلار دریافت کنند؛ علاوه بر این، آنها از ثبت نام در نزدک برای دریافت یارانه دولتی استفاده می کنند و وام دهندگان را ترغیب می کنند تا بودجه بیشتری به آنها اختصاص بدهند.

این اهداف، با خواسته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریكا مبنی بر كاهش جریان پول های آمریكا به اقتصاد چین تحمیل شده اند. به ویژه، وی قبلاً گفته بود كه تمایل دارد شرایط گزارش مالی را برای شركت های چینی كه در نیویورک تجارت می كنند، مطابق با استانداردهای آمریكا سخت تر كند. کاخ سفید همچنین از صندوق های بازنشستگی خواست تا سرمایه گذاری در شرکت های چینی را رها کنند.

پیش از این مشخص شد، که پکن به طور جدی در حال بررسی احتمال برهم زدن بخش اول توافق تجاری است. مقامات چینی برای ایالات متحده امتیازاتی از جمله افزایش سرمایه گذاری در این کشور را صادر کردند و اقدامات کنونی واشنگتن باعث ناراحتی آنها شده است.

علاوه بر این، پکن از تلاش ایالات متحده در متهم کردن چین در رابطه با ویروس کرونا ناراضی است، حتی آمریکا خواستار جبران خسارت از سراسر جهان به دلیل آسیب چین به اقتصاد جهانی است.

0% ...

آخرین اخبار

همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


خط ارتباطی میان طرفین در تنگه هرمز برقرار شد


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد