افزایش تدریجی دما در اکثر مناطق کشور

پنج‌شنبه 1 خرداد 1399
11:05
افزایش تدریجی دما در اکثر مناطق کشور مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از روند افزایش تدریجی دما در بیشتر مناطق کشور از روز پنج‌شنبه (یکم خرداد) تا یکشنبه هفته آینده ( ۴خرداد) خبر داد.

العالم ـ ایران ـ علمی

صادق ضیائیان با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی، گفت: امروز در استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، بخش‌هایی از مرکز، جنوب شرق و جنوب کشور بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: جمعه و شنبه در دامنه‌های زاگرس مرکزی، یکشنبه و دوشنبه در شمال غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمالی و سواحل مرکزی و غربی دریای خزر بارش پراکنده باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: از پنج‌شنبه (یکم خرداد) تا یکشنبه هفته آینده (۴خرداد) روند افزایش تدریجی دما در بیشتر مناطق کشور رخ می‌دهد.

وی در خاتمه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت‌: آسمان تهران فردا (جمعه ۲ خرداد) صاف گاهی با وزش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد و طی روز شنبه (۳خرداد) صاف تا قسمتی ابری و در بعد از ظهر احتمال وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۲۰ و ۳۵ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم