النخاله مطرح کرد؛

هشدار به رژیم‌های سازشکار عرب درباره پیامدهای خیانت به قدس/ تحریم‌های ایران به دلیل حمایت از فلسطین است/ روز قدس باید روز وحدت در برابر توطئه "معامله قرن" باشد

جمعه 2 خرداد 1399
18:14
هشدار به رژیم‌های سازشکار عرب درباره پیامدهای خیانت به قدس/ تحریم‌های ایران به دلیل حمایت از فلسطین است/ روز قدس باید روز وحدت در برابر توطئه دبیرکل جنبش "جهاد اسلامی" فلسطین، طی سخنانی که به مناسبت روز جهانی قدس ایراد کرد، اظهار داشت که تحریم‌ها علیه ایران به دلیل حمایت این کشور از قضیه فلسطین است.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، "زیاد النخاله" دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین یادآور شد، روز جهانی قدس امسال با هجمه آمریکایی- صهیونیستی برای سیطره بر قدس همزمان شده است.

النخاله با اشاره به عادی‌سازی علنی روابط با رژیم صهیونیستی از سوی برخی رژیم‌های عربی، خطاب به آنها گفت: "کشورها و اقتصادتان در صورت پیروزی دشمن نابود خواهد شد؛ این نبرد جدیدی است که با معامله قرن آغاز می‌شود، بنابراین باید در مقابل آن بایستیم."

وی با تأکید بر اهمیت قدس و اینکه بدون قدس، اسلام نیز به خطر خواهد افتاد، بر تداوم مبارزه ملت فلسطین تا ورود فاتحانه به قدس و نماز خواندن در مسجدالاقصی تاکید کرد و به رژیم‌های سازشکار عرب درباره پیامدهای خیانت به قدس هشدار داد.

این رهبر مقاومت فلسطینی با قدردانی از موضع ایران و ایستادگی آن در برابر ظلم و تجاوزگری، متذکر شد تحریم‌های ایران به دلیل ایستادن این کشور در کنار مسئله فلسطین است.

زیاد النخاله تأکید کرد روز قدس باید روز وحدت فلسطینی در برابر توطئه "معامله قرن" باشد.

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود