صالحی: نام سردار شهید سلیمانی با نام قدس شریف عجین شده است

شنبه 3 خرداد 1399
14:14
صالحی: نام سردار شهید سلیمانی با نام قدس شریف عجین شده است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که نام سردار شهید قاسم سلیمانی با نام قدس شریف، مقاومت و ظلم ستیزی عجین شده است.

العالم - ایران / سیاسی

علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگویی با رادیو اقتصاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای هسته‌ای عنوان کرد: آنهایی که بستر یک حیات طیبه را آماده می‌کنند شهدا هستند که این بستر را ایجاد می‌کنند تا در آن حرکت کنیم و چراغی هستند که راه را به ما نشان می‌دهند.

وی درباره روز جهانی قدس با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل گفت: تمامی آزادیخواهان جهان در قضیه قدس شریف و فلسطین اشتراک نظر دارند و بر این باورند که ظلمی روا شده است. قدس شریف و فلسطین، قبل از اینکه مسئله‌ای اعتقادی باشد، مسئله‌ای انسانی است و از آمریکای لاتین تا آفریقا و شرق و غرب همه در این روز علیرغم همه محدودیت‌هایی که برخی دولت‌ها ایجاد می‌کنند با مردم فلسطین ابراز همبستگی می‌کنند.

رئیس سازمان انرژی اتمی به برخی حاکمان کشورهای عربی که پنهانی به رژیم غاصب صهیونیستی کمک کردند اشاره کرد و افزود: برخی دولتمردان و حاکمان کشورهای عربی متاسفانه در خفا به رژیم غاصب کمک کردند، آنها به دنبال مکر بودند ولی الان بی آبرویی برای آنها به همراه داشته است و مکرشان به خودشان بازگشته است. قبلا با شیوه‌هایی سر مردم را کلاه می‌گذاشتند، ولی الان ظاهر و باطن آنها مکشوف شده است.

صالحی همچنین یادی از سپهبد شهید قاسم سلیمانی گرد و گفت: نام او با نام قدس شریف عجین شده است. نامش با مقاومت و ظلم ستیزی و دستگیری از مظلوم عجین شده و مردم فلسطین یاد و خاطره ایشان را گرامی می‌دارند و او را جزو خودشان می‌دانند.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه جای سردار شهید خالی است، یادآور شد: ولی شهدا زنده‌اند و از بالا ناظر بر اعمال ما هستند و همیشه نویدبخش آینده روشن هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شهادت یک فرمانده ارتش لبنان در حمله رژیم صهیونیستی


دیدار مجدد وزرای کشور ایران و پاکستان در بیشکک و رایزنی پیرامون تحولات منطقه


ابعاد جدید از جاسوسی تل آویو علیه واشنگتن؛ پنتاگون سطح جاسوسی اسرائیل از آمریکا را «بحرانی» اعلام کرد


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا را گرفت/ عبور صنعت دارو از سخت‌گیرانه‌ترین نظام نظارتی دارویی جهان برای اولین بار


روزنامه آلمانی از طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر نیروهای خود در ناتو خبر داد


اما و اگرهای توافق آتش‌بس در لبنان و تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی+ فیلم


قانونگذار آمریکایی: نتانیاهو متکبر و گستاخ است


ایالات متحده بیش از ۱۶ میلیارد دلار سلاح به امارات و کویت می‌فروشد


فعال شدن آژیرهای خطر در بحرین؛ اهداف آمریکایی زیر آتش حملات موشکی و پهپادی


اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تحریم علیه بن‌گویر و چند وزیر صهیونیست