بغداد: تروریست‌های داعش دیگر خطری برای عراق محسوب نمی‌شوند

چهارشنبه 7 خرداد 1399
14:12
بغداد: تروریست‌های داعش دیگر خطری برای عراق محسوب نمی‌شوند سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق گفت که تروریست‌های داعش توانایی ایجاد تهدید برای امنیت این کشور را ندارند.

العالم - عراق

«یحیی رسول» سخنگوی نظامی نخست‌وزیر و فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق گفت که تروریست‌های داعش دیگر همچون سابق خطری برای امنیت و شهروندان عراقی ندارند.

به نوشته وبگاه الاخباریه، او در ادامه تأکید کرد عدم نگرانی از تهدید داعش به معنای جدی نگرفتن این تهدید نیست و دهها عملیات نیروهای مسلح علیه مخفیگاههای داعش در هفته‌های گذشته گواه بر این مسأله است.

وی عملیات‌های اخیر را پیشدستانه توصیف کرد و گفت که بر پایه رصد اطلاعاتی و امنیتی صورت می‌گیرد و عمده این اطلاعات نیز در پی بازجویی از عناصر بازداشت شده به دست می‌آید.

شب گذشته تیپ ۴۳ الحشد الشعبی از بازداشت «ایوب عدای العانی» مسئول اطلاع‌رسانی داعش در شمال بغداد خبر داد. پیش از آن نیز یگان مبارزه با تروریسم عراق اعلام کرد که «معتز نومان عبد نایف نجم الجبوری» (معروف به حجی تیسیر) معاون سرکرده داعش و «والی عراق» در استان دیرالزور سوریه کشته شده است.

این نهاد در ۳۱ اردیبهشت ماه نیز اعلام کرد که «عبدالناصر قرداش»، گزینه احتمالی برای جانشینی ابوبکر بغدادی، سرکرده معدوم گروه تروریستی داعش به دام افتاده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند


تراژدی در جشن فوتبال مکزیک؛ سه کشته بر اثر ازدحام جمعیت در مکزیکوسیتی


"الإمام الشهيد" مستند "زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


دعوت رئیس قوه قضاییه از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید


چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود


آماده‌باش کامل بالگردها و هواپیماهای هوانیروز برای مراسم تشییع در سراسر کشور


دیدار غریب‌آبادی با نخست‌وزیر قطر؛ کارگروه‌های توافق نهایی تشکیل شده است


حضور رئیس جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید


تاکید رئیس‌جمهور بر برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید به عنوان نماد وحدت ملی


برنامه‌ریزی برای تشییع پیکر داماد رهبر شهید در روز جمعه