پیام مکتوب امیر کویت به شاه سعودی و تلاش برای حل بحران در شورای همکاری

پنج‌شنبه 8 خرداد 1399
14:37
پیام مکتوب امیر کویت به شاه سعودی و تلاش برای حل بحران در شورای همکاری امیر کویت در راستای تلاش برای حل بحران موجود در روابط اعضای شورای همکاری خلیج فارس، پیام مکتوبی را به شاه سعودی فرستاد.

العالم - آسیا

«احمد الناصر المحمد الصباح» وزیر خارجه کویت در سفری به ریاض پیام مکتوب «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت به «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی را تسلیم کرد.

طبق گزارش خبرگزاری کویت (کونا)، وزیر خارجه این کشور در ریاض با «فیصل بن فرحان آل سعود» وزیر خارجه عربستان و «ترکی بن محمد بن فهد آل سعود» وزیر مشاور و عضو هیأت وزیران دیدار و پیام مکتوب امیر کویت به شاه سعودی را تسلیم بن فرحان کرد.

به محتوای این پیام اشاره‌ای نشده و تنها آمده است که این پیام به روابط برادرانه بین دو کشور برادر و افق‌های تقویت و توسعه این روابط مربوط است.

از زمان بروز اختلافات بین مصر به اضافه سه کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس (عربستان، امارات و بحرین) با قطر و قطع روابط این کشورها با دوحه در خرداد ۹۶، امیر کویت میانجی‌گری برای حل این بحران را آغاز کرده است.

پنج‌شنبه گذشته نیز «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر در سفری به کویت و عمان، پیام مکتوب «تمیم بن حمد» امیر قطر را به امیر کویت و «طارق بن هیثم» سلطان عمان تقدیم کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم