تحریم‌های آمریکا علیه ۲۸ تبعه کره شمالی و ۵ چینی به اتهام "پولشویی"

جمعه 9 خرداد 1399
15:35
تحریم‌های آمریکا علیه ۲۸ تبعه کره شمالی و ۵ چینی به اتهام رسانه‌های آمریکا گزارش دادند دولت این کشور ۲۸ تبعه کره شمالی و پنج تبعه چینی را متهم به تسهیل انتقال ۲.۵ میلیارد دلار پول غیرقانونی به برنامه هسته‌ای و موشکی کره شمالی کرده و در این راستا تحریم‌های جدیدی را علیه این کشور در نظر گرفت.

العالم - آمریکا

به گزارش روزنامه واشنگتن پست، بر اساس اسناد مربوط به وزارت دادگستری آمریکا اتباع مذکور مرتبط با یک شبکه جهانی محرمانه فعال در چند کشور شامل چین، روسیه، لیبی و تایلند بوده‌اند.

وزارت دادگستری آمریکا در یک کیفرخواست ۵۰ صفحه‌ای که در واشنگتن دی سی از مهر و موم خارج شد این اتباع چینی و کره شمالی را متهم به عمل به عنوان نمایندگان بانک تجارت خارجه کره شمالی کرده و آنها را عامل رقم خوردن بزرگترین نقض‌های تحریم کره شمالی کرده است.

بر اساس این اسناد اتباع مذکور حین فعالیت به عنوان نماینده بانک تجارت خارجی کره شمالی که بانک اصلی مسئول ارز خارجی این کشور است اقدام به تاسیس بیش از ۲۵۰ شرکت و شعب مخفی بانک در سراسر جهان به منظور پوشاندن پول‌های نقل و انتقال شده در نظام مالی آمریکا از جمله با استفاده از چند بانک چینی کرده اند. افراد متهم شده از سوی وزارت دادگستری آمریکا شامل دو رئیس سابق بانک تجارت خارجی کره شمالی، دو معاون سابق رئیس این بانک و یک مقام ارشد فعال این بانک در یک شعبه مخفی آن در تایلند که عامل آژانس اطلاعاتی کره شمالی هم بوده هستند.

در کیفرخواست مذکور عنوان شده هیچ یک از این متهمان در بازداشت نیستند و دولت آمریکا تاکنون بیش از ۶۳ میلیون دلار را در ارتباط با این متهمان توقیف کرده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: مذاکرات میان ایران و آمریکا پیشرفت بزرگی داشته است


معاون رئیس‌جمهور: با مشارکت مردم از این برهه تاریخی عبور می‌کنیم


وزیران خارجه ترکیه و عربستان روز چهارشنبه در آنکارا دیدار می کنند


گرامیداشت چهلمین روز شهادت وزیر اطلاعات برگزار شد


افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران


سئول: آتش‌سوزی در موتورخانه بود/ هیچ آسیبی به ۲۴ خدمه کشتی در هرمز نرسید


شکار بولدوزرهای نظامی ارتش اسرائیل توسط حزب الله


بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود