پیروزی الغنوشی در نبرد قضایی علیه یک پایگاه خبری عربی

جمعه 9 خرداد 1399
21:22
پیروزی الغنوشی در نبرد قضایی علیه یک پایگاه خبری عربی رهبر جنبش النهضه تونس و رییس پارلمان این کشور در نخستین نبردهای قضایی خود علیه یک پایگاه عربی که شایعاتی علیه او مطرح کرد، پیروز شد.

العالم ـ تونس

دادگاه عالی لندن اظهار داشت که اطلاعاتی که یکی از پایگاه های خبری نزدیک به ابوظبی درباره شیخ الغنوشی منتشر کرده است، فقط یک دروغ پردازی بود. این دادگاه به نفع الغنوشی علیه پایگاه میدل ایست آنلاین و مالک آن هیثم الزبیدی رای داد. و پیش بینی می شود که دادگاه روز دهم ژوئن آینده برای تعیین میزان خسارت مالی که این پایگاه می بایست به شیخ الغنوشی پرداخت کند، تشکیل جلسه خواهد داد.

در این پایگاه خبری آمده است که الغنوشی ادعای دموکراسی می کند در حالی که رهبری حزبی را به عهده دارد که تروریسم را در کشور و خارج از آن حمایت می کند. او به حزب خود اجازه داد تا اموالی را از قطر دریافت کند و این امر به قطر اجازه داد تا تاثیری منفی علیه سیاست تونس ایفا کند.

دادگاه عالی لندن تاکید کرد که این ادعاها فقط یک دروغ پردازی است؛ میدل ایست انلاین و مالک آن الزبیدی نتوانستند هیچ دلیل و مدرکی برای اثبات و یا دفاع از ادعاهای خود ارائه دهند.

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن