39 مورد جدید ابتلا به کووید-19 در کره‌جنوبی

شنبه 10 خرداد 1399
08:14
39 مورد جدید ابتلا به کووید-19 در کره‌جنوبی کره‌جنوبی از ابتلای 39 نفر از شهروندانش به کووید-19 خبر داد.

العالم - آسیا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، کره‌جنوبی روز شنبه اعلام کرد 39 شهروند این کشور در 24 ساعت گذشته به بیماری کووید-19 مبتلا شده اند.

بیشتر این افراد ساکن شهر سئول هستند مکانی که در روزهای اخیر شاهد بیشترین تعداد تشخیص ابتلا آن هم در میان کارگران چندین انبار بوده است. همچنین 12 نفر از این افراد از سایر کشورها به کره‌جنوبی سفر کرده اند.

تا کنون 11 هزار و 441 نفر در کره‌جنوبی به بیماری کووید-19 مبتلا شده اند و 269 نفر بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا زنگ خطر را برای مقامات کره‌جنوبی به صدا در آورده است آن هم در زمانی که میلیون‌ها کودک و نوجوان به تدریج به مدارس بازمی‌گردند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)