39 مورد جدید ابتلا به کووید-19 در کره‌جنوبی

شنبه 10 خرداد 1399
08:14
39 مورد جدید ابتلا به کووید-19 در کره‌جنوبی کره‌جنوبی از ابتلای 39 نفر از شهروندانش به کووید-19 خبر داد.

العالم - آسیا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، کره‌جنوبی روز شنبه اعلام کرد 39 شهروند این کشور در 24 ساعت گذشته به بیماری کووید-19 مبتلا شده اند.

بیشتر این افراد ساکن شهر سئول هستند مکانی که در روزهای اخیر شاهد بیشترین تعداد تشخیص ابتلا آن هم در میان کارگران چندین انبار بوده است. همچنین 12 نفر از این افراد از سایر کشورها به کره‌جنوبی سفر کرده اند.

تا کنون 11 هزار و 441 نفر در کره‌جنوبی به بیماری کووید-19 مبتلا شده اند و 269 نفر بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا زنگ خطر را برای مقامات کره‌جنوبی به صدا در آورده است آن هم در زمانی که میلیون‌ها کودک و نوجوان به تدریج به مدارس بازمی‌گردند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند


تجهیزات ساخت صنایع دفاع ایران بلای جان دشمنان شد