ادامه نقض آتش بس وحملات در یمن از سوی متجاوزان سعودی

يکشنبه 11 خرداد 1399
11:55
ادامه نقض آتش بس وحملات در یمن از سوی متجاوزان سعودی نیروهای متجاوز سعودی همچنان به نقض آتش بس در جبهه های الحدیده و حملات هوایی به استان های مأرب ،حجه ، صعده ، البیضاء و نجران ادامه می دهند.

العالم - یمن

یک منبع در اتاق عملیات ارتباطی گفت که نیروهای متجاوز و مزدوران سعودی، 47 مورد نقض آتش بس را در جبهه های الحدیده در 24 ساعت گذشته، انجام دادند.

منبع یاد شده افزودند که یک هواپیمای جنگی در آسمان الفازه و دو هواپیمای جاسوسی در آسمان الفازه و شارع الخمسین به پرواز درآمدند و 9 مورد نقض آتش بس نیز با گلوله های سنگین تانک انجام شد.

جنگنده های دشمن سعودی همچنین طی ساعات گذشته ، 12 حمله به مناطق صرواح و مجزر در مأرب و 7 حمله را به مناطق رشاحه و الطلعه در محور نجران انجام دادند.

جنگنده های سعودی همچنین طی 6 حمله منطقه الفرع در بخش کتاف ، و طی 3 حمله ، بخش الظاهر را هدف قرار دادند و در یک حمله ، منطقه طخیه در مجز صعده و طی 5 حمله ، روستای الگینه در بخش میدی و بخش حرض در حجه و طی سه حمله قانیه در البیضا را هدف قرار دادند.

0% ...

آخرین اخبار

دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد