اعتراضات مردمی علیه گروه وابسته به امارات و عربستان در شهر عدن

يکشنبه 11 خرداد 1399
12:45
اعتراضات مردمی علیه گروه وابسته به امارات و عربستان در شهر عدن شهر عدن در جنوب یمن باز هم شاهد اعتراضات مردمی علیه عربستان سعودی و گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) تحت حمایت امارات بود.

العالم- یمن

ساکنان شهر عدن در جنوب یمن شنبه شب(دیشب) در اعتراض به نابسامانی اوضاع خدماتی قطعی ۱۲ ساعته برق با وجود بالا بودن دمای هوا، به خیابان‌ها آمده و علیه شورای انتقالی جنوب و عربستان سعودی شعار دادند.

وبگاه «العربی الجدید» به نقل از برخی ساکنان این شهر گزارش کرد که صدها معترض دیشب به خیابان‌های شهر المنصوره و شیخ عثمان در عدن آمده و با آتش زدن لاستیک‌های خودرو، خیابان‌ها را مسدود کرده و از عبور و مرور خودروها ممانعت کردند.

معترضان علیه شورای انتقالی جنوب یمن و عربستان که از زمان خروج نیروهای اماراتی در اکتبر گذشته بر این شهر تسلط پیدا کرده است، شعار سر دادند.

تظاهرات‌کنندگان اجرای اصلاحات در بخش خدمات عمومی از جمله برق و آب را که طی هفته‌های گذشته بویژه با وجود فصل گرما وضعیت نابسامانی داشته است، خواستار شدند.

برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی نیز مطالبی را علیه شورای انتقالی جنوب منتشر کرده و خواستار ارائه توضیحات درباره علل نابسامانی وضعیت خدماتی شدند.

از سوی دیگر شورای انتقالی جنوب در تلاش برای خاموش کردن خشم مردمی در بیانیه‌ای اعلام کرد که پرونده انسانی در رأس رایزنی‌های آن با مقامات سعودی در ریاض قرار دارد و از کمک‌های عربستان به نیروگاه‌های برق در عدن استقبال می‌کند.

شورای انتقالی جنوب اواخر آوریل گذشته در شهر عدن و تعدادی از استان‌های جنوبی حکومت خودمختار اعلام کرد که با اعتراض دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» مواجه و به درگیری‌هایی بین نیروهای دو طرف منجر شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


مخالفت رژیم صهیونیستی با اجرای مرحله دوم آتش بس در غزه


خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


عراقچی بر توسعه روابط ایران و اتیوپی و همکاری در بریکس تأکید کرد


جنبش مجاهدین فلسطین: اسرائیل به دنبال نسل‌کشی است نه آتش‌بس


بازتعریف نقش آسیای مرکزی در ترانزیت و انرژی با گذر از رقابت‌های سنتی


تلاش دیپلماتیک عربستان و ترکیه برای برقراری ثبات در قلب منطقه


اسامی مهمترین تاسیسات انرژی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی+ فیلم


فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"