54 میلیون آمریکایی، در معرض گرسنگی

يکشنبه 11 خرداد 1399
21:21
54 میلیون آمریکایی، در معرض گرسنگی
بر اساس نتایج تحقیقات یک سازمان آمریکایی، در سال جاری میلادی، تعطیلی کسب‌وکارها و بیکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا، می‌تواند 54 میلیون شهروند این کشور را در معرض گرسنگی قرار دهد.

العالم - آمریکا

بسته‌شدن کسب‌وکارها در آمریکا به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، تقاضا برای دریافت بسته‌های کمکی را با افزایش شدید مواجه کرده و می‌تواند ۵۴ میلیون نفر از مردم این کشور را در معرض گرسنگی قرار دهد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، طبق نتایج تحقیقات سازمان «فیدینگ آمریکا» در سال جاری میلادی، شمار افرادی که در کشور آمریکا قادر به تأمین مواد غذایی خانواده‌های خود نیستند رکورد جدیدی را ثبت کرده است.

بر همین اساس، ۱۸ میلیون کودک (یک چهارم کودکان آمریکایی) در سال ۲۰۲۰ ممکن است نیاز به کمک غذایی پیدا کنند که نسبت به سال ۲۰۱۸ با ۶۳ درصد افزایش همراه است.

به طور کلی حدود ۵۴ میلیون نفر در سرتاسر آمریکا ممکن است بدون دریافت کمک با گرسنگی مواجه شوند. این در حالی است که این کشور حتی پیش از شیوع ویروس کرونا نیز با بحران عدم امنیت غذایی مواجه بوده و دستکم ۳۷ میلیون نفر دسترسی دائم به مواد غذایی نداشتند.

بر اساس نتایج این تحقیقات، در سال ۲۰۲۰، ایالت‌های جنوبی آمریکا بیش از دیگر نقاط این کشور در معرض عدم امنیت غذایی قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود ۱۱ میلیون نفر در این نواحی از دسترسی به مواد غذایی کافی برخوردار نباشند.

این پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد در سال جاری آمار ملی بیکاری در آمریکا به ۱۱.۵ درصد خواهد رسید که نسبت به سال ۲۰۱۸، ۷.۶ درصد افزایش خواهد داشت. همچنین نرخ فقر در این کشور به ۱۶.۶ درصد خواهد رسید که نسبت به سال ۲۰۱۸ با افزایش ۴.۸ درصدی همراه خواهد بود.

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» نیز در گزارشی جداگانه نوشته است، با وجود اینکه برخی از ایالت‌ها در آمریکا در برنامه دریافت بسته کمکی تغذیه‌ای برای واجدان شرایط شرکت داشته‌اند اما، میلیون‌ها کودک در این کشور همچنان بدون مساعدت باقی مانده‌اند.

سی‌ان‌ان در این باره نوشت، با وجود اینکه کنگره آمریکا این برنامه را به عنوان بخشی از قانون «اولین پاسخ به بیماری کرونا برای خانواده‌ها»، در اواسط ماه مارس به وجود آورد اما دریافت وعده‌های غذایی حیاتی برای کودکان در آمریکا سخت‌تر شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

استقبال قاهره از تعلیق ماجراجویی آمریکا در تنگه هرمز


ابومرزوق: رئیس حماس به زودی انتخاب می شود


تأکید رهبران عمان و مصر بر تقویت دیپلماسی در مذاکرات ایران و آمریکا


عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است


دستور رئیس‌جمهور به وزیر دادگستری برای برخورد جدی با گرانفروشی و احتکار


معاون اجرایی ارتش: سبد اهداف نیروهای مسلح توسط شهید سپهبد موسوی تعریف شده بود


نیروی دریایی سپاه: با پایان تهدیدها، عبور ایمن از تنگه هرمز فراهم می‌شود


رونمایی از سامانه ضدپهپادی جدید در ناوهای جنگی ارتش چین


اشپیگل: ترامپ به دنبال فریب افکار عمومی است


خوش‌بینی نخست‌وزیر پاکستان به روند دیپلماسی پس از عقب نشینی ترامپ