حمله ارتش هند به مواضعی در کشمیر دستکم 10 کشته برجای گذاشت

دوشنبه 12 خرداد 1399
16:54
حمله ارتش هند به مواضعی در کشمیر دستکم 10 کشته برجای گذاشت
نیروهای ارتش هند با نفوذ به درون مرزهای جامو و کشمیر دستکم 10 نفر را کشته و شماری سکوی پرتاب را منهدم کردند.

العالم - آسیا

ارتش هند روز دوشنبه با نفوذ به منطقه تحت منازعه جامو و کشمیر، دستکم ۱۰ شبه‌نظامی که گفته شده در پاکستان تعلیم دیده‌اند از پای در آورد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، منابعی در ارتش هند گفتند، علاوه بر این، نیروهای هندی شماری سکوی پرتاب متعلق به این شبه‌نظامیان را در نواحی واقع در خط کنترل مرزی منهدم کردند.

روز گذشته (یکشنبه)‌، یکی از افسران ارتش هند گفت کمپ‌های تروریست‌ها و چیزی حدود ۱۵ سکوی پرتاب، با تمام ظرفیت خود در تلاش برای نفوذ به درون مرزهای این منطقه هستند.

کشمیر بزرگترین منطقه مسلمان نشین هند است و دهلی نو بر سر حاکمیت آن با پاکستان اختلاف دارد. درگیری‌ها در کشمیر از سال ۱۹۸۹ به این سو هزاران کشته بر جای گذاشته است.

تنش‌ها در منطقه ناآرام هیمالیایی کشمیر بعد از اقدام دهلی نو در لغو وضعیت خودمختاری این منطقه در اوایل آگوست (۱۴ مردادماه) بیش از پیش تشدید شده است.

هند به طور مداوم پاکستان را به تسلیح و تجهیز شبه‌نظامیان و اعزام این شبه‌نظامیان به سراسر منطقه مرزی کشمیر متهم می‌کند اما اسلام آباد مکرراً این اتهامات را رد می‌کند.

«عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان بارها تأکید کرده است که هند در تلاش است اذهان عمومی را از «نسل‌کشی» در کشمیر منحرف کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)