العربی الجدید: وزیر دارایی عراق به زودی به تهران سفر خواهد کرد

چهارشنبه 14 خرداد 1399
16:10
العربی الجدید: وزیر دارایی عراق به زودی به تهران سفر خواهد کرد یک روزنامه چاپ لندن با اشاره به سفر قریب‌الوقوع وزیر دارایی عراق به تهران، گزارش داد که این سفر، یک پیام اطمینان‌بخش به ایران است.

العالم - عراق

روزنامه «العربی الجدید» -چاپ لندن- خبر داد که «علی عبد الأمیر علاوی» وزیر دارایی عراق طی روزهای آتی به تهران سفر خواهد کرد.

به گزارش این روزنامه، علاوی در صدر یک هیئت بلندپایه عراقی «برای بررسی مسائل مشترک بین طرفین به ایران سفر خواهد کرد. کما اینکه گفته می‌شود این سفر با سفر وی با عربستان سعودی در ارتباط است».

علاوی هفته گذشته به عربستان و کویت سفر و با مسئولان این کشور دیدار و رایزنی کرد. وی پس از بازگشت از این سفر، بلافاصله با «ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد دیدار کرد.

یک مسئول بلندپایه عراق به العربی الجدید گفت که طرفین ایرانی و عراقی در جریان این دیدار، چندین پرونده از جمله واردات گاز و برق عراق از ایران، تحریمهای واشنگتن علیه تهران و گذرگاه‌های مرزی تجاری بین دو کشور را بررسی کردند.

این منبع با اشاره به اینکه مسجدی از علاوی خواست که به تهران سفر کند، تأکید کرد، وزیر عراقی این دعوت را پذیرفته ولی هنوز مشخص نیست که چه زمانی این سفر صورت خواهد گرفت.

وی خبر داد، در جریان سفر علاوی، طرفین ایرانی و عراقی، مسئله بازگشایی مرزهای دو کشور، امکان گسترش همکاری تجاری را بررسی خواهند کرد.

«حسین عرب» نماینده پارلمان عراق درباره این سفر گفت که هدف از سفر مذکور، تنظیم روابط عراق با کشورهای همسایه در سایه بحران مالی است.

عرب تأکید کرد که این سفر نیز مانند سفر علاوی به کویت عربستان، پروتوکولی است و برای روابط مالی و تبادل تجاری بین دو کشور است.

«رعد الدهلکی» یکی دیگر از نمایندگان پارلمان عراق اما گفت که ماهیت این سفر «سیاسی بوده و به منزله پیام اطمینان‌بخش به طرف ایرانی است».

روابط ایران و عراق طی سالهای اخیر شاهد رشد قابل توجهی بوده است؛ زیرا دو کشور معاهدات همکاری اقتصادی زیادی به ویژه در زمینه انرژی و نفت امضا کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ضربه به ستون فقرات عملیاتی آمریکا در خلیج فارس؛ رادار و مخازن سوخت در بحرین نابود شدند


ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی آمریکا در کویت؛ از انهدام مرکز راداری تا اسکله شعیبیه


کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا


مرکز فرماندهی آمریکا در الازرق زیر آتش موشک‌های خیبرشکن


پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد