رویترز: آمریکا قصد دارد نفت‌کش‌های بیشتری را به دلیل همکاری با ونزوئلا تحریم کند

شنبه 17 خرداد 1399
08:28
رویترز: آمریکا قصد دارد نفت‌کش‌های بیشتری را به دلیل همکاری با ونزوئلا تحریم کند
ده‌ها نفت‌کش در قالب آنچه آمریکا تحریم‌های مرتبط با ونزوئلا می‌نامد، در آستانه تحریم قرار گرفته اند.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، مقامات آمریکایی به خبرگزاری رویترز گفته‌اند ایالات متحده قصد دارد ده‌ها تانکر نفت و نفت‌کش را به دلیل تعاملات تجاری با ونزوئلا در فهرست سیاه تحریم‌های خود قرار دهد.

یکی از این مقامات به شرط محفوظ ماندن نامش گفت برخی از این تحریم‌ها ممکن است به زودی اعلام و اجرایی شوند، اما برخی از آن‌ها ممکن است در درازمدت و تنها در صورت تداوم نقض تحریم‌های آمریکا اعمال شوند.

پیشتر در روز جمعه، 4 منبع کشتیرانی به رویترز گفته بودند احتمال دارد به زودی تحریم‌هایی بر ضد دست‌کم 40 کشتی اعمال شود گرچه دولت ترامپ هنوز این تصمیم را نهایی نکرده است.

به گفته این منابع، تصمیم دولت ترامپ که می‌تواند هزینه انتقال دریایی نفت را افزایش دهد، احتمالاً 25 ابرتانکر با ظرفیت حداکثر 2 میلیون بشکه نفت و 17 کشتی کوچکتر را شامل خواهد شد.

ایالات متحده همچنین از قصد آشکار خود برای جلوگیری از ارسال نفت و میعانات نفتی از سوی ایران به ونزوئلا خبر داده است. هر دو کشور از سوی آمریکا در فهرست گسترده‌ای از تحریم‌ها قرار گرفته اند.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم