بازار نفت بدترین شرایط را پشت سرگذاشته است

يکشنبه 18 خرداد 1399
09:43
بازار نفت بدترین شرایط را پشت سرگذاشته است
وزیر انرژی عربستان پس از تمدید توافق کاهش تولید اوپک پلاس گفت: تلاش‌های ما نتیجه داده و علیرغم بسیاری از بی ثباتی ها، نشانه های خوش بینانه ای وجود دارد که بدترین شرایط را پشت سر گذاشته ایم.

العالم - جهان

به گزارش بلومبرگ، ائتلاف اوپک و متحدانش توافق کردند یک ماه دیگر قرارداد تاریخی کاهش تولید را ادامه دهند و رویکرد سختگیرانه تری در پیش گرفتند تا مطمئن شوند اعضای این ائتلاف تعهدات خود را زیر پا نمی گذارند.

این قرارداد از بهبود بازار نفت، تسهیل مشکلات مالی کشورهای در حال توسعه وابسته به نفت، تولیدکنندگان شیل در تگزاس و شرکتهایی مثل رویال داچ شل حمایت می کند.

این قرارداد یک پیروزی برای عربستان و روسیه است که توانستند با موفقیت عراق، نیجریه و سایر کشورهایی را که طبق سهمیه شان تولید نمی کردند وادار کنند به این کاهش تولید متعهد بمانند. این دو تولیدکننده برتر ائتلاف اوپک پلاس نشان دادند که قصد دارند بازار نفت را از نزدیک کنترل و هر ماه برای بررسی تعادل بین عرضه و تقاضا در بحبوحه بی ثباتی های اقتصادی ناشی از همه گیری ویروس کرونا دیدار کنند.

عبدالعزیز بن سلمان وزیر انرژی عربستان سعودی گفت:« تلاش‌های ما نتیجه داده و علیرغم بسیاری از بی ثباتی ها، نشانه های خوش بینانه ای وجود دارد که بدترین شرایط را پشت سر گذاشته ایم. با برداشته شدن تعطیلی های ناشی از همه گیری ویروس کرونا در بسیاری از اقتصاد های مصرف کننده نفت، تقاضا در حال افزایش است».

نمایندگان حاضر در کنفرانس ویدئویی اوپک پلاس که چندین ساعت طول کشید اعلام کردند تمام کشورها قرارداد جدید را امضا کرده‌اند که طبق آن 9.6 میلیون بشکه در روز از تولید نفت این گروه کم می شود. این رقم 100 هزار بشکه در روز کمتر از کاهش تولید در ژوئن است چون مکزیک به محدودیت‌های عرضه خود پایان می‌دهد. طبق قرارداد قبلی، کاهش تولید پس از ماه ژوئن به 7.7 میلیون بشکه در روز می رسید.

به علاوه، اطلاعیه این ائتلاف نشان میدهد هر عضوی از این گروه که به 100 درصد از تعهدات خود برای کاهش تولید در مه و ژوئن پایبند نبوده باشد، از جولای تا سپتامبر تولید خود را بیشتر کاهش می دهد تا جبران گذشته را کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: آتش‌بس برقرار است و ما با طرفین مذاکرات در ارتباط هستیم


سی‌ان‌ان: ایران، محور مذاکرات ترامپ و شی بود


غرفه ایران در بازار فیلم جشنواره کن به نام کودکان میناب مزین شد


ضربه به همگرایی آسیا از اهداف آمریکا و صهیون از حمله به ایران


راهزنی‌های دریایی ارتش تروریستی آمریکا و زیر پا نهادن قواعد حقوقی بین‌المللی 


اعلام زمان امتحانات نهایی مدارس پس از عادی‌شدن شرایط؛ ۱۵۰۰ واحد آموزشی در جنگ آسیب دید


رتبه‌های برتر اوپک اعلام شد/ عربستان و ایران در صدر جدول تولیدکنندگان نفت


عراقچی خطاب به نماینده امارات: شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید


پزشکیان: هدف قرار دادن اماکن ورزشی نشان‌دهنده دشمنی با عزت و سربلندی ملت ایران است


تداوم فعالیت بیمارستان‌های تهران در ارائه خدمات پزشکی با وجود حملات ترکیبی اسرائیل و آمریکا