واکنش ترامپ به اعلام حمایت «کالین پاول» از بایدن؛ شما آمریکا را وارد نبردهای فاجعه بار در خاورمیانه کردید

يکشنبه 18 خرداد 1399
21:58
واکنش ترامپ به اعلام حمایت «کالین پاول» از بایدن؛ شما آمریکا را وارد نبردهای فاجعه بار در خاورمیانه کردید
«دونالد ترامپ» در واکنش به اعلام حمایت وزیر خارجه اسبق این کشور از «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات 2020 این کشور، پاول را مسئول ورود آمریکا به جنگ‌های فاجعه بار در غرب آسیا دانست.

العالم - آمریکا

به دنبال اعلام حمایت «کالین پاول» وزیر امور خارجه دوران ریاست جمهوری «جورج بوش» رئیس جمهور پیشین آمریکا از «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور بلافاصله واکنش نشان داد.

ترامپ در توییتی در عصر یکشنبه به وقت تهران در این زمینه نوشت: «کالین پاول، شخص به واقع حقیری که مسئول ورود ما به جنگ‌های فاجعه آمیز در خاورمیانه بود به تازگی اعلام کرده به یک حقیر دیگر«جوبایدن» رای خواهد داد. آیا پاول نگفت که عراق سلاح کشتار جمعی دارد ؟ آنها این کار را نکردند، بلکه ما را به جنگ بردند.»

وی در ادامه نوشت: «لطفا شخصی به پاول بگوید که من حمایت تقریبا 300 قاضی را به همراه دارم که یک حد نصاب محسوب می‌شود، دو دیوان عدالت عالی دارم، ارتش تحلیل رفته را بازسازی کردم ، بزرگترین قانون مالیاتی کشور را راه اندازی کردم و بخش بهداشت درمان را نجات دادم و اقدامات بسیار دیگر.»

کالین پاول که از سیاستمداران و ژنرال چهار ستاره بازنشسته ارتش آمریکاست از سال 1987 تا 1989 به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا فعالیت داشت. وی از سال 1989 تا 1993 نیز رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا بود.

وی در دوران ریاست جمهوری جرج بوش به عنوان شصت و پنجمین وزیر امور خارجه آمریکا به فعالیت خود ادامه داد. پاول اولین آفریقایی- آمریکایی بود که وزیر امور خارجه این کشور شد.

جنگ غیرقانونی آمریکا علیه عراق در سال 2003 که بدون مجوز سازمان ملل به اشغال این کشور مسلمان انجامید، با بهانه‌های واهی واشنگتن درباره وجود «سلاح‌های کشتارجمعی عراق» انجام شد. 29 اسفند سال 1381(20 مارس 2003) لشگرکشی آمریکا با همراهی انگلیس و برخی دیگران از حامیان آنها آغاز شد. در ماه‌های پیش از حمله به عراق، مقام‌های آمریکایی از شخص جورج بوش رئیس‌جمهور وقت گرفته تا دیگران، بارها ادعاهایی درباره وجود سلاح‌های کشتارجمعی در عراق مطرح کردند. در همین راستا وزیر خارجه وقت آمریکا 16 بهمن 1381 (5 فوریه 2003) در نشست شورای امنیت سازمان ملل حضور یافت و نمایش «ارائه مدارک دال بر سلاح‌های کشتارجمعی عراق» را اجرا کرد.

کالین پاول دقیقا 15 سال قبل با نشان دادن فیلم‌ها، تصاویر، نقشه‌ها و نمودارهایی، مدعی شد که عراق در حال تلاش برای دستیابی به جنگ‌افزارهای کشتارجمعی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره