افزایش 250 درصدی قتل و آدمکشی در لس‌آنجلس آمریکا

چهارشنبه 21 خرداد 1399
14:19
افزایش 250 درصدی قتل و آدمکشی در لس‌آنجلس آمریکا
بر اساس گزارش پلیس شهر لس‌آنجلس آمریکا، آمار قتل و آدمکشی در این شهر نسبت به هفته گذشته 250 درصد افزایش یافته است.

العالم - آمریکا

بر اساس گزارش پلیس لس‌آنجلس آمریکا، میزان قتل و آدمکشی در این شهر تا 250 درصد نسبت به هفته‌گذشته افزایش داشته است.

به نوشته وبگاه «نیوزمکس»، گزارش پلیس شهر لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا نشان می‌دهد که نسبت به هفته گذشته آمار تیر‌اندازی در این شهر آمریکایی نسبت به هفته گذشته 56 درصد افزایش یافته است.

این آمار همزمان با زمان برگزاری اعتراضات خشونت‌آمیز به قتل جورج فلوید، از ۳۱ مه تا ۶ ژوئن (۱۱ تا ۱۷ خرداد) جمع‌آوری شده است.

به نوشته این وبگاه خبری، پلیس شهر لس‌آنجلس روز گذشته (سه‌شنبه) در حساب توئیتری خود خبر از این آمار داده و گفته که این شهر در 24 گذشته، 4 مورد تیر‌اندازی جدید داشته است که یکی از آنها به قتل یک فرد منجر شده است.

ناآرامی‌ها در سرتاسر آمریکا بعد از قتل «جورج فلوید»، شدت گرفته‌اند. این سیاهپوست آمریکایی دوشنبه دو هفته گذشته به دست یک مأمور سفیدپوست که بر گردن او فشار آورد به قتل رسید. بر اساس گزارش رسانه‌ها، اعتراضات سراسری مردم آمریکا به نژادپرستی و خشونت پلیس همچنان ادامه دارد. روز گذشته هزاران نفر در تگزاس به تابوت جورج فلوید ادای احترام کردند و یاد وی را گرامی داشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد


وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور از ۵۰۰۰ مگاوات عبور کرد


بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود


حماده: نتانیاهو رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


فعالان ناوگان صمود از شکنجه خود توسط اشغالگران صهیونیست خبر دادند +فیلم 


دیدار مجدد وزیر کشور پاکستان با عراقچی