یحیی سریع: جنگنده‌های ائتلاف سعودی در هفته گذشته ۲۰۵ بار یمن را بمباران کردند

جمعه 23 خرداد 1399
08:05
یحیی سریع: جنگنده‌های ائتلاف سعودی در هفته گذشته ۲۰۵ بار یمن را بمباران کردند «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، پنجشنبه شب اعلام کرد؛ جنگنده بمب‌افکن‌های ائتلاف سعودی در هفته گذشته بیش از ۲۰۵ بار مناطق مختلف یمن را بمباران کردند.

العالم _ یمن

سریع گفت: جنگنده بمب‌افکن‌های ائتلاف سعودی در طول هفته گذشته ۲۰۵ بار استان‌های مأرب، الجوف، صنعاء، صعده، حجه و مناطق مرزی واقع در شمال یمن را بمباران کردند.

وی افزود: نیروهای ائتلاف سعودی نیز در هفته گذشته بیش از ۱۰ عملیات هجومی در محورهای عملیاتی، مأرب، الجوف، صعده و سواحل غربی یمن انجام دادند که این حملات توسط ارتش و کمیته‌های مردمی دفع شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین تعداد حملات هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف یمن از ۹ آوریل (۲۱ فروردین) تا کنون را ۲ هزار و ۴۱ حمله اعلام کرد.

عربستان از فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور غربی و عربی و با کمک آمریکا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، حملات گسترده‌ای را علیه یمن- فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد.

بر اثر این تجاوز، تاکنون هزاران یمنی کشته شده‌اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بررسی پیشرفت‌های توافق امنیتی با ایران در نشست مقامات بغداد و اربیل


حضور استاد ۱۶ ساله شطرنج ایران در میان برترینهای جام‌جهانی بازی‌های الکترونیک


واکنش رئیس‌جمهور لبنان به نقض مکرر توافق چارچوب توسط رژیم صهیونیستی در جنوب کشور


پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم کشورهای ساحلی برای پایش مشترک کاهش تراز آب دریای خزر


بیانیه حزب‌الله در واکنش به جنایت جدید اشغالگران: رژیم صهیونیستی با پاسخی مناسب مواجه خواهد شد


صدور هشدار سونامی و فرار هزاران نفر به مناطق مرتفع در پی زمین‌لرزه شرق اندونزی


تکذیب رسمی ارتباط لکه‌های نفتی خلیج فارس با تأسیسات نفتی قشم


گزارش وزارت بهداشت غزه از افزایش آمار قربانیان به بیش از ۷۳ هزار شهید و ۱۷۴ هزار مجروح


۲ انفجار مهیب علیه مزدوران سعودی در شهر مأرب یمن


عراقچی: کشورهای همسایه از مهم‌ترین ظرفیت‌های اقتصادی ایران در شرایط تحریم هستند