موافقت اشرف غنی با شروع دور جدید مذاکرات با طالبان

جمعه 23 خرداد 1399
11:13
موافقت اشرف غنی با شروع دور جدید مذاکرات با طالبان
نماینده ویژه وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان موافقت خود را برای از سرگیری گفت‌وگوها با طالبان در دوحه اعلام کرده است.

العالم - جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مطلق القحطانی، نماینده ویژه وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان با برگزاری دور جدیدی از مذاکرات صلح با طالبان در دوحه، پایتخت قطر موافقت کرده است.

مطلق القحطانی پس از دیدار با عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی صلح افغانستان اعلام کرد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان با شروع دور جدیدی از مذاکرات با طالبان در دوحه‌ی قطر موافقت کرده است.

اعلام آتش بس همزمان با آغاز مذاکرات داخلی افغانستان و تبادل زندانیان میان دولت افغانستان و شبه نظامیان طالبان، بخشی از توافق‌نامه‌ی صلح با میانجی گری واشنگتن بوده است که در اوایل سال جاری و با هدف پایان دادن به حدود ۲۰ سال درگیری و تنش میان دولت کابل و شبه نظامیان طالبان، در دوحه قطر به امضا رسید.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند +فیلم


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پربیننده ترین خبرها