خبر فوری:

سخنگوی الکاظمی: الحشد الشعبی پشتیبان قدرتمند نیروهای امنیتی عراق است

يکشنبه 25 خرداد 1399
13:25
سخنگوی الکاظمی: الحشد الشعبی پشتیبان قدرتمند نیروهای امنیتی عراق است سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق ضمن تمجید از نقش نیروهای الحشد الشعبی در مبارزه با داعش، تأکید کرد که نقش این نیروها در آزادسازی موصل بسیار برجسته بود.

العالم- عراق

«یحیى رسول» سخنگوی مصطفی الکاظمی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق و نخست وزیر این کشور، از نیروهای سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) تمجید کرد.

رسول در گفت‌وگو با شبکه «العراقیه» گفت: «الحشد الشعبی معمولا در نبردهای آزادسازی [خاک عراق] از دست گروه تروریستی داعش، دشوارترین محورها را انتخاب می‌کرد».

پایگاه خبری الحشد به نقل از این فرمانده عراقی گفت: «در نبرد آزادسازی موصل که از نظر جغرافیایی، به صعب‌العبور بودن معروف است، الحشد الشعبی، در مناطق بیابانی مستقر بود».

وی گفت که نقش الحشد الشعبی در جریان آزادسازی موصل «بسیار برجسته» بود؛ زیرا نیروهای الحشد، عامل مقابله با داعش و حمایت از سایر نیروهای عراقی بودند.

رسول با بیان اینکه الحشد در آزادسازی موصل موفق شد، مسیرهای امدادرسانی داعش را قطع کند، خاطر نشان کرد: «الحشد الشعبی حامی و پشتیبان قدرتمند نیروهای امنیتی است و ما همیشه بر آن تأکید داریم».

این فرمانده عراقی تصریح کرد، بازدید مصطفی الکاظمی از مقر الحشد الشعبی، «حامل چندین پیام بود».

وی در پایان تأکید کرد، نیروهای الحشد، شور و حماسه زیادی داشتند و این نیروها، الگویی برای سازیر نیروهای عراق بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم