آغاز عملیات هوایی جدید ترکیه در شمال عراق

دوشنبه 26 خرداد 1399
02:34
آغاز عملیات هوایی جدید ترکیه در شمال عراق
وزارت دفاع ترکیه از آغاز یک عملیات هوایی با نام «پنجه عقاب» علیه مواضع شبه نظامیان پ ک ک در شمال عراق خبر داده است.

العالم - ترکیه

براساس گزارشها، چندین فروند جنگنده اف-16 ارتش ترکیه مناطقی را در مخمور و سنجار در شمال عراق بمباران کرده‌اند.

برخی منابع خبری می‌گویند که 31 جنگنده اف 16 ارتش ترکیه در این عملیات که "پنجه عقاب" نام دارد مشارکت دارند.

شبکه العربیه نیز گزارش داده که جنگنده‌های ترکیه 20 بمب روی مواضع شبه نطامیان وابسته به پ ک ک در کوههای سنجار و مخمور شلیک کرده‌اند.

برخی کاربران کرد در شبکه های اجتماعی نصاویری کوتاه از بمباران جنگنده های ترکیه را ضبط و منتشر کرده‌اند.

جنگنده های ارتش ترکیه هفته گذشته نیز چندین بار به مواضع پ ک ک در شمال عراق حمله کردند که به گفته وزارت دفاع این کشور در این حملات حداقل هشت نفر از شبه نظامیان این گروه «خنثی» شدند.

پ‌ک‌ک بیش از ۳۰ سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی ترکیه می‌جنگد و آنکارا طی سال‌های اخیر با استناد به حضور نیروهای پ‌ک‌ک در مناطق مرزی عراق دست به حملات نظامی زده است. ترکیه گروه پ ک ک را یک گروه تروریستی می‌داند.

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید انفجارها در کویت


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است