تحریم‌های آمریکا علیه سوریه وارد فاز اجرایی شد

چهارشنبه 28 خرداد 1399
13:36
تحریم‌های آمریکا علیه سوریه وارد فاز اجرایی شد
قانون تحریمی آمریکا علیه سوریه، موسوم به «سزار» از امروز (چهارشنبه) وارد فاز اجرایی شد.

العالم _ آمریکا

به گفته منابع دولتی آمریکا قانون تحریمی این کشور علیه سوریه (سزار) از امروز (چهارشنبه) اجرایی می‌شود و همزمان ارزش لیر سوریه نیز با افت محسوسی همراه شده است.

به نوشته وبگاه الجزیره، اجرای این قانون با هشدارها در خصوص بروز بحران «گرسنگی» در سوریه همراه شده است و «گئر پدرسون» نماینده سازمان ملل در امور سوریه روز گذشته در صحن شورای امنیت گفت که ۹ میلیون ۳۰۰ هزار سوری از امنیت غذایی برخوردار نیستند و دو میلیون نفر نیز در آستانه چنین بحرانی قرار دارند و اگر شرایط به همین روال پیش رود، بحران گرسنگی در سوریه به وقوع خواهد پیوست.

نمایندگان روسیه و چین اما روز گذشته در صحن شورای امنیت به انتقاد شدید از این قانون پرداختند. «واسیلی نبنزیا» سفیر مسکو گفت که هدف واشنگتن از این تحریم‌ها، سرنگوی حکومت قانونی سوریه است.

«چانگ چون» سفر پکن نیز گفت :«در شرایطی که دولت ضعیفی مثل سوریه در حال مبارزه با شیوع ویروس کرونا است، افزایش تحریم‌ها یک اقدام غیر انسانی است و موجب بروز فجایع بیشتر می‌شود.»

کنگره آمریکا در تاریخ ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۸ پس از سه سال کش و قوس بین دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، طرح تحریم‌های خود علیه سوریه معروف به قانون «سزار» را به تصویب رساند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد