سفر هیأت بلند پایه ترکیه‌ای به لیبی برای اولین بار

چهارشنبه 28 خرداد 1399
19:51
سفر هیأت بلند پایه ترکیه‌ای به لیبی برای اولین بار
هیأتی بلندپایه متکشل از وزیر خارجه و رئیس اطلاعات ترکیه برای اولین بار وارد طرابلس لیبی شدند و با مقامات دولت وفاق ملی دیدار و گفت‌وگو کردند.

العالم - لیبی

هیأتی بلند پایه متشکل از ۲۵ مقام ترکیه‌ای امروز چهارشنبه وارد طرابلس، پایتخت لیبی و محل استقرار دولت وفاق ملی این کشور شدند و با مقامات این دولت دیدار کردند.

رسانه‌های ترکیه و لیبی دقایقی پیش گزارش دادند این هیأت در فرودگاه طرابلس مورد استقبال مقامات لیبی از جمله شخص فایز السراج، رئیس دولت وفاق ملی قرار گرفته‌اند.

«مولود چاووش‌اوغلو»، وزیر خارجه، «هاکان فیدان»، رئیس اطلاعات ترکیه (میت)، «بِرات آل‌بایراک»، داماد اردوغان و وزیر خزانه‌داری این کشور و «ابراهیم کالین»، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه در رأس این هیأت قرار دارند.

به گفته رسانه‌های لیبی، قرار است هیأت ترکیه‌ای در مورد اجرای تفاهم‌نامه‌های امنیتی و اقتصادی که نیمه دوم سال گذشته بین آنکارا و طرابلس به امضا رسیده، گفت‌وگو کنند.

این اولین بار است که هیأت بلند پایه‌ از ترکیه به لیبی سفر می‌کند و حضور چاووش‌اوغلو، فیدان و آل‌بایراک نشان از اهمیت این سفر دارد. این هیأت در مورد تقویت همکاری دوجانبه و بازگشت شرکت‌های ترکیه برای تکمیل فعالیت‌های خود در لیبی و همکاری در بخش سرمایه‌گذاری، ایجاد زیر ساخت و نفت در این کشور رایزنی کرده است.

موضوع همکاری‌های نظامی و تقویت توانمندی‌های دفاعی و امنیتی لیبی آن هم از طریق آموزش به نیروهای مربوط به دولت وفاق ملی و تجهیز و تسلیح آن‌ها هم جزو مسائلی است که به گفته رسانه‌های لیبی، بین دو طرف به بحث و بررسی گذاشته شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا