واکنش پکن به بیانیه مداخله‌جویانه گروه 7 درخصوص امور هنگ‌کنگ

پنج‌شنبه 29 خرداد 1399
14:13
واکنش پکن به بیانیه مداخله‌جویانه گروه 7 درخصوص امور هنگ‌کنگ مدیر امور خارجه حزب کمونیست چین گفت، پکن به‌طور قاطعانه با بیانیه وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه 7 درخصوص هنگ‌کنگ مخالف است.

العالم - آسیا

«یانگ جیچی» مدیر امور خارجه حزب کمونیست چین، روز چهارشنبه بیانیه اعضای «گروه ۷» درخصوص تصویب لایحه امنیت ملی هنگ‌کنگ را محکوم کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «راشا تودی»، جیچی پس دیدار با «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا گفت: «چین به‌طور قاطعانه با گفتار و کردار طرف آمریکایی درخصوص مداخله در امور هنگ‌کنگ مخالف است».

وی افزود: «[پکن] همچنین به‌طور قاطعانه با بیانیه وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه هفت درخصوص مسائل مربوط به هنگ‌کنگ اعلام مخالفت می‌کند.

امضای این بیانیه از سوی پامپئو درحالی انجام گرفت که در همین روز در دیدار با جیچی بر «لزوم تعاملات کاملاً متقابل و دوجانبه درخصوص مسائل تجاری، امنیتی و روابط دیپلماتیک» تأکید کرده بود.

در این بیانیه از پکن درخواست شده است لایحه امنیت ملی هنگ‌کنگ را فسخ کند.

پارلمان چین هشتم خرداد لایحه امنیت ملی هنگ‌کنگ را به تصویب رسانده و هدف آن تقویت امنیت در این منطقه خودمختار است. این قانون قرار است از تاریخ اول ژانویه ۲۰۲۱ (دی ۱۳۹۹) اجرایی شود.

مقامات آمریکا از جمله رئیس‌جمهور این کشور با اتخاذ مواضعی مداخله‌جویانه، چین را در ارتباط با این لایحه تهدید کرده‌اند. دونالد ترامپ از قصد آمریکا برای اقدام علیه چین در ارتباط با هنگ‌کنگ خبر داده و پامپئو نیز در اطلاعیه‌ای به کنگره این کشور اعلام کرد واشنگتن دیگر هنگ‌کنگ را خودمختار نمی‌داند.

0% ...

آخرین اخبار

نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود


شیخ نعیم قاسم:حزب الله با الهام از مکتب امام علی (ع) در برابر صهیونیسم استوار مانده است


افشای نقش مستقیم آمریکا در تجاوزات رژیم صهیونی به لبنان


الاخبار: حزب‌الله و امل طرح ترامپ را رد کردند؛ فقط توقف کامل جنگ


گوترش: حفظ نیروهای سازمان ملل در لبنان حیاتی است


بازتعریف قدرت بازدارندگی در منطقه پس از هشدار تهران و عقب‌نشینی تل‌آویو