دولت سعودی طرحی جدید برای اجرای «توافق ریاض» و پایان درگیری داخلی در جنوب یمن ارائه داد

پنج‌شنبه 29 خرداد 1399
15:53
دولت سعودی طرحی جدید برای اجرای «توافق ریاض» و پایان درگیری داخلی در جنوب یمن ارائه داد دولت سعودی طرح جدیدی را برای اجرای توافق ریاض ارائه داد که تشکیل دولت جدید و لغو خومختاری شورای انتقالی جزء بندهای آن است.

العالم - عربستان سعودی

با گذشت هشت ماه از امضای توافق کاهش درگیری متحدان عربستان و امارات در جنوب یمن،‌ موسوم به توافق ریاض برای پایان درگیری‌ها در جنوب یمن، دولت سعودی طرح دیگری را برای اجرای این توافق ارائه کرد.

به نوشته رویترز، طبق این طرح، می‌بایست ضمن توقف تمامی درگیری‌ها، دولت جدیدی در جنوب یمن با حضور وزرایی از شورای انتقالی جنوب یمن (همسو با امارات) تشکیل شود و همزمان ادعای شورای انتقالی برای خودمختاری بر استان‌های جنوبی نیز از میان برود.

ریاض همچنین پیشنهاد کرده است که عناصر دولت مستعفی و شورای انتقالی در استان «أبین» به مواضع خود باز گردند و شورای انتقالی شبه‌نظامیان خود را از استان «عدن» خارج سازد.

بنابر طرح جدید دولت سعودی، «عبد ربه منصور هادی» نیز می‌بایست بعنوان استاندار و مدیر سازمان امنیت «عدن» انتخاب شود.

طرح امروز دولت سعودی در حالی است که درگیری‌ها از تابستان سال گذشته میان دولت مستعفی منصور هادی و شورای انتقالی جنوب آغاز شد و بیش از پنج ماه طول کشید تا ریاض طرفین را پای قرارداد صلح در آبان ماه ۹۸ بیاورد؛ اما از فردای امضای توافق، بار دیگر درگیری‌ها آغاز شد؛ تا جایی که شورای انتقالی در هفتم اردیبهشت در استان‌های جنوبی اعلام خودمختاری کرد.

در حال حاضر استان «عدن» در کنترل این شورا قرار دارد و طرفین کماکان در استان «ابین» درگیر هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | آلن مک‌دونالد از آمریکا


پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید