رئیس موساد مدعی شد: الحاق کرانه باختری در طول 2 الی 3 ماه پایان می‌یابد

يکشنبه 8 تير 1399
17:50
رئیس موساد مدعی شد: الحاق کرانه باختری در طول 2 الی 3 ماه پایان می‌یابد
رئیس سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی مدعی شد که اجرای طرح اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری در 2 الی 3 ماه پیش رو به طور کامل پایان خواهد یافت.

العالم _ فلسطین اشغالی

«یوسی کوهن» رئیس سازمان اطلاعات و عملیات ویژه (موساد) رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) مدعی شد که اجرای طرح اشغال کرانه باختری در دو الی سه ماه آینده پایان می‌یابد.

به نوشته وبگاه معا، او به رادیو اسرائیل گفت: «یک فرصت تاریخی در برابر اسرائیل قرار گرفته است تا این طرح را تا موعد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به سرانجام برسانیم.»

یوسی کوهن همچنین مدعی شد: «کشورهای عربی میانه‌رو که در سال‌های اخیر روابط خود را با اسرائیل توسعه داده‌اند، به خوبی می‌دانند که فلسطینی‌ها تا کنون تمامی طرح‌های پیشنهادی را رد کرده‌اند؛ از جمله طرح بلند مدتی که "ایهود باراک" و "ایهو اولمرت" نخست‌وزیران اسبق ارائه داده بودند.»

رئیس موساد سپس گفت که این کشورهای به اصطلاح میانه‌رو عرب، منافع اقتصادی و امنیتی مشترکی با اسرائیل دارند.

«بنیامین نتانیاهو» پیش از این تاریخ یکم جولای (۱۱ تیر) را موعد آغاز اجرای طرح اشغال سی درصد کرانه باختری (بر اساس طرح معامله قرن) اعلام کرده است؛ هرچند بیم واکنش سخت فلسطینی‌ها موجب شده است تا کشورهای اروپایی و دولت آمریکا از تل آویو بخواهند تا به طور مرحله‌ای و در مدت زمان طولانی‌تر اجرای این طرح را پیش ببرد.

امروز نیز گروه‌های مختلف فلسطینی در نشستی طرحی به منظور مقابله با «معامله قرن» و قصد رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی کرانه باختری ارائه دادند و چهارشنبه پیش رو را روز خشم اعلام کردند و خواستار برگزاری تظاهرات شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار