اتهام زنی دوباره پامپئو علیه چین به دلیل شیوع ویروس کرونا

يکشنبه 8 تير 1399
21:30
اتهام زنی دوباره پامپئو علیه چین به دلیل شیوع ویروس کرونا
وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه در پیامی در توئیتر مدعی شد که شیوعه ویروس کرونا از ووهان چین باعث هشیاری آمریکا و ملت‌های اروپا درباره این کشور شد.

العالم - آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در پیام‌هایی در توئیتر بار دیگر به انتقاد از چین پرداخت.

وی در این رشته پیام توئیتری نوشت: «آمریکا و ملت‌های اروپا درباره واقعیت نقش چین به عنوان یک رژیم استبدادی فزاینده و پیامدهای آن بر جوامع آزاد هشیار شده‌اند. سرپوش گذاشتن حزب کمونیست چین بر شیوع ویروس کرونا از ووهان که به کشته شدن هزاران نفر منجر شد، به هشیاری ما شتاب بخشید.»

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه اضافه کرد: «آمریکا و شرکای اروپایی ما باید با یکدیگر همکاری کنند تا هشیاری درباره چالش چین ادامه پیدا کند که این کار به نفع حفظ جوامع آزاد ما، موفقیتمان و آینده‌مان است.»

چند روز پیش «لیجیان ژائو» از سخنگویان وزارت خارجه چین در نشست هفتگی با اصحاب رسانه‌ها درباره «مایک پامپئو» وزیرخارجه آمریکا گفته بود: «پامپئو هرموقع که فرصت بیابد دروغ می‌گوید و چین را بدنام جلوه می‌دهد. تکرار هزار دفعه دروغ (از سوی پامپئو) بازهم دروغ محسوب می‌شود. دروغگویی، تقلب و دزدی در ذات پامپئو است، همان‌طور که خودش هم اعتراف کرده. هرگز نمی‌توان کسی را که وانمود می‌کند خواب است، بیدار کرد.»

پامپئو بارها اتهامات مقام‌های آمریکایی علیه چین را درباره ویروس کرونا تکرار کرده و مدعی شده که پکن به موقع در زمینه شیوع ویروس کرونا به جهان اطلاع‌رسانی نکرده است.

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی است که چین قوانین سازمان جهانی بهداشت را نقض کرده و تا یک ماه انتقال انسان به انسان ویروس کرونا را گزارش نداد تا اینکه در نهایت این بیماری در تمام استان‌های این کشور گسترش یافت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم


طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران