منابع کُرد: جنگنده‌های ترکیه شمال عراق را بمباران کردند

جمعه 13 تير 1399
14:41
منابع کُرد: جنگنده‌های ترکیه شمال عراق را بمباران کردند منابع کُرد عراق گزارش دادند که جنگند‌های ترکیه دو منطقه در استان «دهوک» (شمال عراق) را بمباران کردند.

العالم - عراق

پایگاه خبری شبکه «رووداو»، امروز (جمعه)، گزارش داد که چند جنگنده ترکیه کوه «لینکی» در ناحیه «دیرلوک» و همچنین کوه «کوره جاری» در ناحیه «شیلادزی» از توابع استان «دهوک» در شمال عراق را بمباران کردند.

رووداو به نقل از یکی از شهروندان کُرد گزارش داد که کوه لینکی امروز چهار بار بمباران شده است؛ اما با این حال این حملات تلفات جانی در پی نداشته است.

این در حالی است که به گفته رووداو، «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت خارجه عراق روز گذشته در اشاره به عملیات ترکیه در شمال این کشور اعلام کرد که تمام گزینه‌ها برای پاسخگویی به نقض حاکمیت عراق روی میز است.

پیشتر عراق، دو بار، سفیر ترکیه در بغداد را به علت نقض حریم این کشور احضار و مراتب اعتراض شدید بغداد را به وی ابلاغ کرده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت