بازداشت ۲ سرکرده ارشد داعش در غرب عراق

شنبه 14 تير 1399
08:29
بازداشت ۲ سرکرده ارشد داعش در غرب عراق
رئیس اطلاعات و مبارزه با تروریسم استان الانبار عراق از دستگیر ۶ تن از عناصر داعش از جمله ۲ سرکرده ارشد آن در غرب این کشور خبر داد.

العالم _ عراق

«احمد فارس» مدیر اطلاعات و مبارزه با تروریسم استان الانبار واقع در غرب عراق اعلام کرد که نیروهای امنیتی آن شش نفر از عناصر گروه تروریستی داعش را دستگیر کردند.

فارس گفت که نیروهای عراقی موفق شدند این شش تروریست‌ها را که دو نفر از آنها از مسئولان عملیات نفوذ و حمله داعش بودند، در یک عملیات پیشگیرانه در استان الانبار بازداشت کنند.

وی افزود: «ابو اسید» و «ابو اسلام» به عنوان دو مسئول عملیات نفوذ و حمله تروریست‌ها، در اردوگاه‌های داعش در عراق آموزش نظامی دیدند.

مدیر اطلاعات و مبارزه با تروریسم استان الانبار تاکید کردند که عناصر بازداشت شده در حال انجام عملیات جنایت آمیز در غرب عراق بودند که نیروهای امنیتی موفق به بازداشت آنها شدند.

با وجود اعلام پاکسازی عراق از لوث وجود تروریسم در سال 2017، عملیات تعقیب و گریز نیروهای عراقی از جمله حشد شعبی علیه تروریست‌های داعشی در برخی از مناطق عراق از جمله مناطق صحرایی و کوهستانی همچنان ادامه دارد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن