العالم - اروپا
به گزارش پایگاه خبری میدل ایست مانیتور، اتحادیه اروپا تمهیدات مجازاتی علیه رژیم صهیونیستی در صورت اجرای طرح الحاق بخش هایی از کرانه باختری به سرزمین های اشغالی را مورد توجه قرار داده است.
این مجازات ها شامل پایان سفر وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا به سرزمین های اشغالی، جلوگیری از اعزام دانشجو و لغو تحقیقات علمی در سرزمین های اشغالی خواهد بود.
در همین حال، «گابی اشکنازی» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی هشدار داد که طرح الحاق ممکن است باعث تیرگی بیشتر روابط تل آویو با اردن و اتحادیه اروپا شود.
وی گفت: توصیه می کنیم قبل از اتخاذ هر تصمیمی، به ارزیابی های سیاسی، حقوقی و امنیتی توجه شود.
مقام های رژیم صهیونیستی با هماهنگی واشنگتن تصمیم گرفتند از اول ژوئیه (یازدهم تیر ماه) شهرک های صهیونیست نشین و دره اردن در کرانه باختری تحت اشغال را به سرزمین های اشغالی ضمیمه کنند.
کرانه باختری شامل منطقه ای از شرق بیت المقدس از زمان جنگ شش روزه ۱۹۶۷ به اشغال رژیم صهیونیستی درآمده است.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا طرحی به نام «معامله قرن» را برای دو طرف فلسطینی و اسرائیلی ارائه داده که از سوی فلسطینی ها به شدت مورد مخالفت قرار گرفته است. در این طرح، رژیم صهیونیستی مجاز میشود شهرکهای کرانه باختری و منطقه راهبردی دره اردن را به سرزمینهای اشغالی الحاق کند.
برخی کشورهای اروپایی تهدید کردهاند که در صورت اجرای تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری، اساس روابط خود با تل آویو را تغییر خواهند داد.
آمریکا در سه سال گذشته حمایت همهجانبه خود را از اشغالگری رژیم صهیونیستی نشان داده به گونهای که علاوه بر به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت این رژیم، بخش جولان اشغالی و کرانه باختری را هم تحت حاکمیت رژیم اشغالگر قدس به رسمیت شناخته است.
واتیکان نیز چند روز پیش سفیران آمریکا و رژیم صهیونیستی را به منظور ابراز نگرانی در مورد طرح الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی احضار کرد. واتیکان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که کاردینال «پیترو پارولین» وزیر امور خارجه واتیکان با «گالیستا گینگریچ» سفیر آمریکا و «اورن دیوید» سفیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت و گو کرد. کاردینال پارولین در این جلسات نسبت به اقدامات یکجانبه ای که می تواند تلاش برای سازش فلسطینی ها با رژیم صهیونیستی و وضعیت حساس خاورمیانه را به مخاطره اندازد، ابراز نگرانی کرد.
ایرنا