برهم صالح: عناصر داعش، در یک دادگاه ویژه بین‌المللی محاکمه شوند

سه شنبه 17 تير 1399
20:02
برهم صالح: عناصر داعش، در یک دادگاه ویژه بین‌المللی محاکمه شوند
رئیس جمهور عراق که تا کنون از امضای اجرای احکام اعدام عناصر داعش، طفره رفته است، امروز خواستار محاکمه این افراد در یک دادگاه ویژه بین‌المللی شد.

العالم - عراق

«کریم اسعد احمد خان» مشاور ویژه و رئیس تیم بین‌المللی تحقیق درخصوص جنایت‌های داعش در عراق که وابسته به سازمان ملل است، امروز سه‌شنبه به دیدار برهم صالح رئیس جمهور عراق رفت.

صالح در جریان این دیدار تأکید کرد، قومیتها و مذاهب مختلف عراق، رنج و درد بسیاری از سوی گروه تروریستی داعش متحمل شدند.

خبرگزاری الوکاله به نقل از رئیس جمهور عراق گزارش داد، عناصر داعش جنایات و تجاوزات زیادی علیه ملت عراق مرتکب شدند که در شهرها و استانهای مختلف به سطح کشتار جمعی می‌رسد.

وی تصریح کرد، تیم تحقیق سازمان ملل باید با طرفهای عراقی ذیربط و سازمانهای جامعه مدنی به گردآوری و حفظ ادله‌ای ادامه دهند که کشتار، رنج و درد و بردگی آنان توسط داعش را به صورت مستند ثبت کرده باشد.

صالح همچنین تأکید کرد که باید برای محکومیت این جنایات و معرفی مرتکبان آن به یک دادگاه بین‌المللی ویژه برای بازخواست عناصر تروریستی، تلاش صورت گیرد.

احمد خان نیز از تلاشهای سازمان ملل و مکانیزمهای آن در مستندسازی جنایات داعش علیه شهروندان مختلف عراق شرح مفصلی ارائه کرد.

وی در پایان خاطر نشان کرد، شورای امنیت متعهد شده است که با قربانیان، رفتار منصفانه‌ای خواهد داشت.

علیرغم اظهارات صالح درباره لزوم محاکمه عناصر داعش، «حسن سالم» نماینده فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق اواسط اردیبهشت، تأکید کرد که رئیس جمهور عراق احکام اعدام صادر شده در حق تروریست‌ها را امضا نمی‌کند.

وی با بیان اینکه شش هزار نفر از عناصر داعش در عراق، محکوم به اعدام هستند، گفت که «این عناصر در حال استفاده از بهترین خدمات هتلینگ ارائه شده در زندانها هستند واز بودجه کشور سالانه صدها میلیون دلار صرف [نگهداری] آنها می‌شود. در حالی که این مبالغ باید صرف ملت و خانواده‌های شهدا شود. ما نمی‌خواهیم بیش از این، این امر طول بکشد و وعده داده شود، بلکه می‌خواهیم حکم اعدام این تروریست‌ها اجرا شود».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رویداد ملی «قائد امت» ویژه دانش‌آموزان سراسر کشور آغاز شد


رونق دوباره تبادلات تجاری ایران و امارات


گزارش العالم از آیین عاشورا و راهپیمایی مردم لبنان علیه اشغالگران صهیونیست +فیلم


سرگردانی مسافران در فرودگاه نجف


محدودیت های صادرات گاز، حجم تجارت ایران و عراق را به 9 میلیارد دلار رساند


عزاداری عاشورایی میلیون‌ها نفر از مسلمانان جهان در سوگ سالار شهیدان +فیلم


مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه‌های صنعت نفت، محور مذاکرات تهران و دهلی


بسیج ناوگان ریلی برای انتقال زائران مراسم تشییع شهدای انقلاب


فعال شدن آژیرهای خطر در شمال رام الله


روایتی از چگونگی نصب غول سکوی نفتی ایران در قلب خلیج فارس


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان