الاخبار| جزئیات جذب عناصر داعش توسط صهیونیست‌ها برای ضربه به مقاومت فلسطین

چهارشنبه 18 تير 1399
11:56
الاخبار| جزئیات جذب عناصر داعش توسط صهیونیست‌ها برای ضربه به مقاومت فلسطین اخیرا یک باند تروریستی وابسته به داعش در غزه بازداشت شدند که مشخص شد وابسته به سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی هستند و قصد داشتند دست به اقدامات خرابکارانه و انفجارهای انتحاری بزنند.

العالم- فلسطین اشغالی

وزارت کشور غزه بامداد جمعه گذشته با انتشار بیانیه‌ای از بازداشت یک باند تروریستی وابسته به رژیم صهیونیستی خبر داد که قصد داشتند یک عملیات تخریبی علیه مقاومت فلسطین انجام دهند.

در این بیانیه تأکید شد که در پی عملیات امنیتی چند روزه، این افراد بازداشت شدند و مشخص شد که مبالغی را به عنوان پاداش از تل‌آویو دریافت کرده بودند.

پس از بازجویی از این افراد، مشخص شد که سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی عامل حمایت از این تروریستها بوده است.

روزنامه الاخبار به بررسی ابعاد بازداشت این افراد پرداخت و نوشت، پس از ماه‌ها تحقیق و تعقیب شماری از عناصر سلفی نوار غزه، سرویس امنیتی این منطقه، از «طرح خطرناک سرویس جاسوسی اسرائیل در پوشش عناصر وابسته به داعش» خبر داد.

به گفته این سرویس، هدف این عناصر، حملات امنیتی به سیستمهای دولتی و نظامی فلسطین بود. شماری از منابع امنیتی به الاخبار گفتند، این عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی قصد داشتند در داخل نوار غزه، عملیاتهای انفجاری انجام دهند و چندین وزارتخانه و دادگاه را هدف قرار دهند.

به گفته این منابع، پس از بازجویی از افراد بازداشت شده، مشخص شد که بخشی از نقشه آنان در دست اجراست و بخشی از آن نیز به زودی اجرا خواهد شد. تروریستها قصد داشتند «سامانه های راهبردی در تسلیحات مقاومت» را هدف قرار دهند.

به گزارش الاخبار، پس از تحقیقات، مشخص شد که یکی از مزدوران وابسته به رژیم صهیونیستی، این باند تروریستی را اجیر کرده بود. وی در پوشش یک عنصر داعش، از این افراد می‌خواسته که درباره مقاومت فلسطین اطلاعات گردآوری نموده و خود را برای حمله به برخی از گروههای مقاومت آماده کنند.

در جریان بازجوییها، سردسته این باند اعتراف کرد که از سالها پیش وابسته به سرویس جاسوسی اسرائیل بوده و این طرح را از ماهها پیش، طراحی کرده است. قرار بود که مواد منفجره‌ای در داخل دادگاههای غزه کار گذاشته شده و سلسله عملیاتهای انتحاری علیه ایست‌وبازرسیها و مراکز امنیتی صورت گیرد.

بنا بر این گزارش، پیش از این نیز سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی از افراد «دارای انحراف فکری» سوء استفاده می‌کرد تا از طریق آنان بتواند ادارات دولتی و مراکز وابسته به مقاومت فلسطین را هدف قرار دهد. آخرین مورد این تلاشها، انفجار دو فرد انتحاری در ایست‌وبازرسی پلیس در جنوب شهر غزه بود که به کشته شدن سه نفر منجر شد. پس از این انفجار، مشخص شد که این دو نفر، توسط افرادی در اینترنت جذب شدند که افسران اسرائیلی بودند که خود را در قالب عناصر داعش، معرفی کرده بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان