سرلشکر باقری با رئیس جمهور سوریه دیدار کرد

پنج‌شنبه 19 تير 1399
17:28
سرلشکر باقری با رئیس جمهور سوریه دیدار کرد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با رئیس جمهور سوریه در دمشق دیدار و در مورد همکاری‌های دوجانبه رایزنی کرد.

العالم - ایران / سیاسی

«محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بشار الاسد رئیس جمهوری سوریه در دمشق دیدار و گفت‌وگو کرد.

دفتر ریاست جمهوری سوریه امروز پنجشنبه اعلام کرد که بشار اسد امروز از رئیس ستاد کل نیروهای ایران و هیأت همراه او استقبال کرده است.

رئیس جمهور سوریه طی این دیدار از نتایج نشست‌های دوجانبه بین دمشق و تهران و امضای تفاهم نامه همکاری نظامی و فنی بین دو کشور ابراز خرسندی کرد و گفت که این تفاهم نامه سطح روابط راهبردی ایران و سوریه را نشان می‌دهد و نتیجه سال‌ها اقدام مشترک و همکاری برای مقابله با جنگ تروریسم علیه سوریه است.

بر اساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری سوریه، سرلشکر باقری در این دیدار بر اهمیت و اهتمامی که ایران به تداوم تقویت روابط دوجانبه بین دو ملت دوست و برادر در همه زمینه‌ها تأکید کرد و گفت که این مسئله به نفع هر دو کشور بوده و از آن‌ها در برابر تلاش‌ها برای مداخله در امور داخلی آن‌ها و ضربه زدن به استقلال در تصمیم‌گیری دو کشور حمایت می‌کند.

سرلشکر باقری این هفته به همراه هیأتی وارد دمشق شد و با وزیر دفاع و همتای سوری خود در دمشق دیدار کرد. نتیجه این دیدارها امضای چند تفاهم نامه در زمینه همکاری نظامی و امنیتی بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عزاداری اربعینی دانشجویان در جوار محل شهادت رهبر شهید


غزه با پیکر ۱۱۲ شهید وداع می‌کند/ تداوم نقض آتش‌بس


رویترز: یک کشتی باری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


گاردین: ترامپ به دژ مستحکم و بسته ایران خورد


تهران کوتاه نیامد، واشنگتن عقب نشست/روایت نیویورک‌تایمز از فرسایش گزینه‌های آمریکا


دری نجف‌آبادی: هر جا در مسیر حق و ولایت باشیم، در حریم امام حسین(ع) هستیم


دهمین اجلاس کمیته مشترک اقتصادی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد


شیخ نعیم قاسم: هرگز میدان را ترک نخواهیم کرد


کوثری: هر تجاوزی به ایران با پاسخی ویرانگر علیه آمریکا رو‌به‌رو می‌شود


فرماندار پیرانشهر: آمادگی کامل برای بازگشت زائران اربعین در مرز تمرچین/ اسکان و پذیرایی محدودیتی ندارد