تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه سیاست‌های نتانیاهو

يکشنبه 22 تير 1399
05:31
تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه سیاست‌های نتانیاهو چند هزار نفر از ساکنان تل‌آویو با تجمع در میدان رابین، ضمن اعتراض به پرونده‌های فساد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، او را مقصر وخامت شیوع کرونا و وضعیت اقتصادی در فلسطین اشغالی دانستند.

العالم - فلسطین اشغالی

واکنش نامناسب کابینه راست‌گرای رژیم صهیونیستی به نخست‌وزیری «بنیامین نتانیاهو» در مقابله با شیوع گسترده ویروس «کووید۱۹» و موج دوم آن که رکوردهای جدیدی را در شمار ابتلای روزانه به جای گذاشته، باعث تظاهرات دوباره جمع گسترده‌ای از ساکنان تل‌آویو شد.

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، شامگاه شنبه (به وقت محلی) حدود ۱۰ هزار از ساکنان تل‌آویو با تجمع در میدان رابین، نتانیاهو و کابینه‌اش را مقصر اصلی وخیم شدن وضعیت شیوع ویروس کرونا و بحران اقتصادی در فلسطین اشغالی معرفی کردند.

بر این اساس، تظاهرات‌کنندگان ضمن مسدود کردن خیابان‌های اصلی منتهی به میدان رابین، پلاکاردهایی با نوشته‌های «ارتشاء، کلاهبرداری و خیانت در امانت» (اشاره به پرونده‌های فساد نتانیاهو) و «جُرم‌وزیر» (Crime Minister به جای کلمه نخست‌وزیر Prime Minister) حمل کرده و شعارهایی برای مبارزه با فساد وی سر دادند.

این تظاهرات هنوز هم علی‌رغم نزدیک شدن به نیمه شب در تل‌آویو، ادامه دارد و پلیس برای متفرق کردن معترضان به قوه قهریه متوسل شده که همین باعث به خشونت کشیده شدن تظاهرات گردید.

این چندمین آخر هفته پیاپی (شنبه شب) در تل‌آویو است که ساکنان آن با تجمع در مرکز شهر، اعتراضات خود را به سیاست‌های مختلف نتانیاهو از جمله طرح اشغال سی درصدی کرانه باختری، افزایش اختیارات نیروهای امنیتی به بهانه مقابله با ویروس کرونا و تقابل وی با دستگاه قضایی در پرونده‌های فساد نشان می‌دهند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» سازمان‌دهندگان تظاهرات امشب می‌گویند حدود ۱۰ هزار نفر در این تجمع شرکت کرده و پلیس نیز علی‌رغم اینکه گفته بود تعداد معترضان را محدود می‌کند اما بعد از مواجه شدن با تعداد بالای معترضان، فضا را در اختیار آنها گذاشت.

پیش از این نیز تعداد زیادی از ساکنان فلسطین اشغالی با تجمع در خیابان‌ها و معابر اصلی شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو و قدس اشغالی، خواستار استعفای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شده بودند.

پلیس رژیم صهیونیستی سه پرونده در خصوص فساد دولتی و مالی علیه نخست وزیر خود تشکیل داده و طی سه سال اخیر از منابع مختلفی شامل دستیاران و وزیران پیشین کابینه، بازجویی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توسط سازمان ملل


تأکید مدیرعامل روس‌اتم بر ادامه ساخت نیروگاه هسته‌ای در ایران با وجود محدودیت‌ها


تشییع ۵۰ شهید از جمله ۱۹ کودک پس از سه سال در غزه


معادلات نظامی جدید نیروهای مسلح یمن برای شکستن محاصره  


عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم


بحران مفقودین غزه زیر ۸۰ میلیون تن آوار


مصادره اراضی بین نابلس و رام‌الله توسط رژیم صهیونیستی جهت توسعه شهرک‌ها


بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس


با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم


تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه