عریقات: اسرائیل اسیر فلسطینی مبتلا به کرونا را آزاد نکند، مقصر فاجعه‌ای حتمی است

يکشنبه 22 تير 1399
21:15
عریقات: اسرائیل اسیر فلسطینی مبتلا به کرونا را آزاد نکند، مقصر فاجعه‌ای حتمی است
دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین ضمن درخواست از رژیم صهیونیستی برای آزادی اسیر فلسطینی مبتلا به کرونا، تاکید کرد جامعه بین المللی باید اسرائیل را به خاطر تخلفات نظام مند و بی وقفه‌اش تحریم کند.

العالم - فلسطین اشغالی

دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین امروز یکشنبه از رژیم صهیونیستی خواست یک اسیر فلسطینی مبتلا به کرونا در زندان‌های این رژیم را بی هیچ قید و شرطی آزاد کند.

«صائب عریقات» در بیانیه‌ای خبری با اشاره به ادامه تماس‌های تشکیلات خودگردان با طرف‌های بین المللی برای اعمال فشار جدی بر رژیم اشغالگر به منظور آزادی اسرای بیمار، سالخورده، زنان و کودکان در شرایط همه‌گیری کرونا، گفت: «گسترش کرونا در داخل زندان‌ها فاجعه ای قطعی را به بار می‌آورد که مقصر اول و اصلی آن مقامات اسرائیل هستند».

بر اساس گزارش پایگاه خبری العهد، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین گفت: «ما طی ماه‌های اخیر به جامعه بین المللی درباره خطر شیوع کرونا در داخل زندان‌ها هشدار دادیم، اما اسرائیل به خواسته‌های فلسطینی و بین المللی پاسخ نداده و به احکام و قوانین انسانی بین المللی بی اعتناست».

عریقات همچنین با اشاره به شهادت سعدی الغرابلی یک اسیر فلسطینی که هفته گذشته به دلیل اهمال کاری پزشکی از سوی مدیریت زندان رژیم صهیونیستی جانش را از دست داد، گفت: همه تخلفات نظام‌مند و بی وقفه اسرائیل جامعه بین المللی را ملزم می‌کند برای توضیح خواستن از رژیم صهیونیستی اقدام فوری کند و کشورها به شکل فردی یا جمعی تحریم‌هایی را علیه این رژیم اعمال کنند تا بهای تخلفات مغایر با قوانین بین المللی را بپردازد».

این مقام فلسطینی در پایان خواستار باز شدن درهای زندان‌های رژیم صهیونیستی به روی کمیته بین المللی بازرسی و تحقیقات شد و گفت: «باید این اطمینان حاصل شود که در این زندان‌ها تدابیر پیشگیرانه برای مقابله با ویروس کرونا به کار گرفته شده تا سلامت جان اسرا تضمین شود و دیوان کیفری بین المللی هم باید قبل از اینکه خیلی دیر شود تحقیقات جنایی درباره اسرائیل را آغاز کند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا