دستور الکاظمی برای تشکیل «شورای هماهنگی عراق و عربستان»

سه شنبه 24 تير 1399
07:30
دستور الکاظمی برای تشکیل «شورای هماهنگی عراق و عربستان»
نخست‌وزیر عراق دستور داد تا برای بررسی پرونده‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی بغداد و ریاض، «شورای هماهنگی بین عراق و عربستان سعودی» تشکیل شود.

العالم _ عراق

«مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق دیروز دوشنبه دستور تشکیل «شورای هماهنگی عراق و عربستان» برای بررسی پرونده‌های سیاسی و امنیتی و اقتصادی بین دو کشور را صادر کرد.

دفتر نخست‌وزیری عراق با صدور بیانیه ای در این رابطه اعلام کرد که «الکاظمی دستور داده تا شورای هماهنگی ریاض و بغداد به ریاست علی عبدالامیر علاوی وزیر دارایی عراق تشکیل شود.

در این بیانیه آمده که اعضای شورا را وزرای حمل و نقل، برنامه ریزی، نفت، کشاورزی، صنعت و معدن، ورزش و جوانان و آموزش عالی و مطالعات علمی تشکیل می‎دهند.

در ادامه بیانیه تاکید شده که ماموریت شورای هماهنگی، بررسی همه پرونده‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی بین دو کشو است.

عربستان سعودی روابط دیپلماتیک خود را از دسامبر سال 2015، پس از 25 سال قطع روابط دو کشور از زمان جنگ عراق و کویت در سال 1990 از سر گرفت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هشدار ایران به شورای حکام: رویکرد تقابلی چشم‌انداز دیپلماسی را تضعیف می‌کند


قدردانی حماس از پاسخ ایران و یمن به جنایات رژیم صهیونیستی


ادعای رسانه صهیونیستی: اسرائیل به درخواست ترامپ، حملات علیه ایران را متوقف کرد


سرلشکر حاتمی: در صورت تکرار شرارت‌های دشمن، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد


حق دفاع مشروع ایران در قبال استفاده رژیم صهیونیستی و آمریکا از پایگاه نظامی در امارات


گروسی: هرگز نگفته‌ایم ایران در حال ساخت سلاح هسته‌ای است


اورژانس: ۱۵ نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی زخمی شدند


اعلام توقف عملیات نیروهای مسلح از سوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا


اصرار اروپا بر مواضع نسنجیده؛ فرماندهی هرمزگان نیروی دریایی سپاه تحریم شد


انهدام ۴ هسته تروریستی در جنوب شرق کشور؛ ۱۹ نفر دستگیر و ۵ نفر به هلاک رسیدند