ظریف عازم بغداد شد

يکشنبه 29 تير 1399
08:20
ظریف عازم بغداد شد
وزیر خارجه کشورمان دقایقی پیش عازم بغداد شد.

العالم _ ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران لحظاتی پیش تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر دیروز (شنبه) اعلام کرد که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران یکشنبه در صدر هیاتی بلندپایه برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات عراقی به این کشور سفر می‌کند.

پیش از این سخنگوی وزارت خارجه عراق درباره سفر ظریف به عراق گفته بود: «سفر یکشنبه وزیر خارجه ایران به بغداد در راستای تقویت روابط دو جانبه بین دو کشور صورت می‌گیرد».

احمد الصحاف ادامه داد: «در این سفر، چالش‌های مشترک و امکان استفاده از فرصت‌های پیش‌روی ممکن در راستای منافع مشترک مورد بررسی قرار خواهد گرفت».

الصحاف در پایان افزود که ظریف «با سه رئیس (رئیس جمهور، رئیس هیأت وزرا و رئیس پارلمان) و همچنین وزیرخارجه عراق دیدار خواهد کرد».

«ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در این خصوص در توئیتر نوشت: «سفر دکتر ظریف به عراق در راستای تقویت روابط و مناسبات راهبردی دو کشور ایران و عراق در همه زمینه هاست.»

سفر ظریف به عراق در حالی انجام می شود که مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق قرار است برای اولین بار در پس از تصدی این سمت روز سه شنبه به تهران سفر کند. الکاظمی قبل از تهران نیز به ریاض سفر می کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در پی شیوع کرونا سفرهایی به سوریه، ترکیه و روسیه داشت و با مقامات این کشورها دیدار و گفتگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل نجبای عراق: مقاومت در برابر غارت منابع کشور سکوت نخواهد کرد


روسیه: ۹۷۰ پهپاد اوکراین سرنگون شد/ تصرف دو منطقه در دونتسک


یمن: عملیات علیه تجمعات نظامی سعودی در المخا با دقت بالا انجام شد


پزشکیان در پیامی درگذشت والده همسر حجت الاسلام سید حسن خمینی را تسلیت گفت


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب و مواد آتش زا


ادعای ترامپ: بطور محدود در حال مذاکره با ایران هستیم


وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به ۴ هزار و ۳۳۵ تن رسید


حزب‌الله خواستار توقف مذاکرات مستقیم دولت لبنان با اسرائیل شد


انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب


محسن رضایی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد