پیگیری حقوقی ترور سرداران مقاومت محور گفت‌وگوی ظریف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

يکشنبه 29 تير 1399
18:11
پیگیری حقوقی ترور سرداران مقاومت محور گفت‌وگوی ظریف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد
در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس شورای عالی قضایی عراق در خصوص همکاری و هم افزایی دو کشور در پیگیری حقوقی ترور سرداران مقاومت بحث و تبادل نظر شد.

العالم - ایران/ سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور رایزنی با مقامات عراقی و در رأس هیأتی امروز به بغداد سفر کرد در ادامه رایزنی‌ها و دیدارهایش با «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

همکاری و هم افزایی دو کشور در پیگیری حقوقی ترور سرداران مقاومت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس محور اصلی گفت‌وگو در این دیدار بود.

وزیر امور خارجه ایران پیش از این با وزیر خارجه، نخست‌وزیر، رئیس جمهور، رئیس ائتلاف فتح و رئیس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین قرار است در ادامه دیدارهایش با مقامات عراقی با محمد الحلبوسی رئیس پارلمان، «فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشد الشعبی نیز دیدار کند و بعدازظهر امروز نیز به دعوت نیچروان بارزانی به اقلیم کردستان عراق سفر خواهد کرد.

محسن بهاروند معاون امور حقوقی و بین‌المللی، علیرضا عنایتی دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل خلیج فارس وزارت امور و سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ظریف را در این سفر همراهی می‌کنند.

وزیر خارجه و هیأت همراه در بدو ورود به عراق با حضور در محل شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرده و فاتحه قرائت کردند.

سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس سپاه به همراه ابومهدی المهندس معاون حشدالشعبی و همراهانشان بامداد جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در پی اقدام تروریستی رژیم آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد