مسکو: لاوروف روز سه‌شنبه با ظریف دیدار می‌کند

دوشنبه 30 تير 1399
13:29
مسکو: لاوروف روز سه‌شنبه با ظریف دیدار می‌کند
سخنگوی وزارت خارجه روسیه از دیدار و رایزنی وزرای خارجه ایران و روسیه در روز سه‌شنبه در مسکو خبر داد.

العالم - اروپا

دولت روسیه اعلام کرد که «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور روز سه‌شنبه (فردا) با «محمد جواد ظریف» همتای ایرانی خود در مسکو دیدار می‌کند.

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (دوشنبه) به خبرگزاری «تاس» گفت که لاوروف و ظریف روز بیست‌ویکم جولای (سی‌ویکم تیر) در مسکو با یکدیگر دیدار و رایزنی می‌کنند.

به نوشته تاس، این دیدار در حالی انجام خواهد شد که ظریف پیشتر در تاریخ بیست‌وهفتم خرداد ماه نیز برای گفت‌وگو با مقامات روس به مسکو سفر کرده بود.

جزئیات بیشتری از این ساعت دیدار یا محور گفت‌وگوهای وزرای خارجه ایران و روسیه منتشر نشده است.

ظریف روز گذشته نیز در عراق بود و با وزیر خارجه، نخست‌وزیر، رئیس جمهور، رئیس پارلمان، رئیس ائتلاف فتح، رئیس جریان حکمت ملی عراق، رئیس شورای عالی قضایی این کشور و همچنین رئیس سازمان الحشد الشعبی دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در سفر خرداد ماه به روسیه، به همراه لاوروف اعلامیه‌ای مشترک ایران و روسیه درباره احترام به حقوق بین‌الملل را امضا کرد. در این اعلامیه، دو کشور بر تعهد کامل خود به اصول حقوق بین‌الملل و مقابله با رویکردهای غیرقانونی یکجانبه در حل و فصل بحران‌های جهانی تأکید کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است