بازداشت 'مسئول شرعی' داعش و معاونانش در شمال عراق

سه شنبه 31 تير 1399
14:51
بازداشت 'مسئول شرعی' داعش و معاونانش در شمال عراق وزارت کشور عراق خبر داد که 'مسئول شرعی' داعش در طوزخورماتو به همراه دو نفر از معاونانش بازداشت شدند.

العالم - عراق

وزارت کشور عراق امروز سه‌شنبه از بازداشت سه نفر از عناصر برجسته گروه تروریستی داعش در شمال این کشور خبر داد.

این نهاد عراقی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد،اطلاعات محرمانه‌ای درباره حضور یک تروریست مهم در سلیمانه به دست وزارت کشور رسید که نشان می‌داد این فرد قصد داشته به یکی از کشورهای همسایه فرار کند.

پایگاه خبری بغداد الیوم به نقل از وزارت کشور عراق گزارش داد، پس از 72 ساعت تعقیب و هماهنگی با نیروهای حاضر در استان سلیمانیه، این تروریست بازداشت شد.

در این بیانیه آمده است، در جریان بازجوییهای اولیه مشخص شد که این فرد، وابسته به داعش است و «مسئول شرعی» داعش در این طوزخورماتو بوده است.

بر اساس این بیانیه، نیروهای اطلاعات عراق همچنین دو تروریست داعشی دیگر را در «شرقاط» واقع در استان «صلاح الدین» (شمال عراق) بازداشت کردند که معاونان تروریست مذکور بودند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند