ارتش حفتر برای مقابله با حملات ترکیه سامانه «اس ۲۰۰» مستقر کرد

پنج‌شنبه 9 مرداد 1399
07:25
ارتش حفتر برای مقابله با حملات ترکیه سامانه «اس ۲۰۰» مستقر کرد نیروهای خلیفه حفتر موسوم به «ارتش ملی لیبی» برای مقابله با حملات هوایی جنگنده‌های دولت وفاق ملی و ترکیه سامانه ضد موشکی «اس ۲۰۰» مستقر کردند.

العالم ـ لیبی

تارنمای اخبار لیبی گزارش داده، ارتش حفتر سامانه اس ۲۰۰ را که بلااستفاده مانده بود، بعد از تعمیر به خدمت گرفته است.

بر اساس این گزارش، ارتش ملی لیبی، سامانه های ضد موشکی اس ۲۰۰ را در اطراف شهر سرت، طرابلس، زلیتن و بنغازی برای مقابله با نیروهای دولت وفاق ملی و ترکیه مستقر کرده است.

احمد المسماری سخنگوی رسمی نیروهای ارتش حفتر نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که محورهای سرت و الجفره با انواع سلاح، رادار و پدافند هوایی تقویت شده است.

وی تأکید کرد که نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی، معتقدند که راه‌حل سیاسی برای بحران، به نفع لیبیایی‌هاست اما در عین‌حال برای هرگونه رویارویی نظامی احتمالی در لیبی نیز آمادگی دارند.

به گزارش ایرنا، سخنگوی دولت وفاق ملی لیبی نیز چند روز گذشته از آمادگی کامل و بی‌سابقه برای آغاز عملیات نظامی در شهر سرت و میادین نفتی لیبی خبر داده بود.

شهر راهبردی سرت در فاصله میان بنغازی و طرابلس در ساحل دریای مدیترانه قرار دارد و تصرف آن می‌تواند آغازی برای نفوذ نیروهای دولت وفاق به منطقه شرق لیبی باشد.

روسیه از حامیان ارتش ژنرال «خلیفه حفتر» و دولت شرق لیبی است و در مقابل ترکیه از دولت وفاق ملی مستقر در غرب لیبی حمایت می‌کند.

کشورهای روسیه، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، مصر و فرانسه از ژنرال حفتر حمایت می‌کنند و در مقابل، قطر، الجزایر، ایتالیا و اتحادیه اروپا در کنار ترکیه حامی «فایز السراج» رییس دولت وفاق ملی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


هشدار وزیر دفاع سابق آمریکا؛ واشنگتن در مسیر یک «جنگ بی‌سرانجام» با ایران


از هشدارهای صنعاء تا پاسخ‌های کوبنده به تجاوزات ریاض؛ معادلات نبرد با عربستان چگونه تغییر کرد؟


پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌ ندارد


بن‌بست در مرز؛ اسپانیا گذرگاه «بنی انصار» را در برابر مهاجران بست