وزارت اطلاعات دستگیری سرکرده گروهک تندر در تاجیکستان را تکذیب کرد

يکشنبه 12 مرداد 1399
21:24
وزارت اطلاعات دستگیری سرکرده گروهک تندر در تاجیکستان را تکذیب کرد وزارت اطلاعات ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر دستگیری سرکرده گروهک تندر در تاجیکستان را تکذیب کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

روابط عمومی وزارت اطلاعات اعلام کرد: هرگونه گمانه‌زنی مطرح‌شده در رسانه‌ها درباره نحوه دستگیری جمشید شارمهد، رئیس «انجمن پادشاهی ایران» تکذیب می‌شود.
وزارت اطلاعات با تأکید بر این که هرگونه اطلاعات رسمی درباره اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) در قالب بیانیه از طریق روابط عمومی وزارت اطلاعات منتشر می‌شود، به ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر دستگیری سرکرده گروهک تندر در تاجیکستان اشاره و تاکید کرد: این خبر شدیداً تکذیب می‌شود.

سربازان گمنام امام زمان(عج) روز شنبه (11 مرداد ماه) به یک گروه تروریستی مستقر در آمریکا ضربه اساسی وارد کردند و در عملیاتی پیچیده سردسته گروه تروریستی «تندر» (انجمن پادشاهی) را در اختیار گرفتند.

جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر که از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد، در سال ۱۳۸۷ عملیات انفجار تروریستی در حسینیه سیدالشهدای شیراز را طراحی و هدایت کرد که طی آن، ۱۴ نفر شهید و ۲۱۵ نفر از عزاداران حسینی زخمی شدند.

منفجر کردن سد سیوند شیراز، انفجار بمب‌های سیانوری در نمایشگاه کتاب تهران و منفجر کردن حرم حضرت امام خمینی(ره) هنگام برگزاری مراسم عمومی از دیگر عملیاتی بود که این گروه تروریستی قصدانجام آنها را داشت ولی با تسلط اطلاعاتی مأموران وزارت اطلاعات ناکام ماند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟